Snap
  • Zwanger
  • zwangerschap
  • Miskraam
  • jamieoliver

Vijfde miskraam voor vrouw van Jamie Oliver

“Mijn familie wil niet dat ik nog zwanger word”

Drie weken geleden kreeg Jools (45) een miskraam, vertelt ze in de ‘Made By Mammas Podcast’. Het is helaas al de vijfde miskraam voor de vrouw van tv-kok Jamie Oliver. 

Het stel heeft al vijf kinderen samen maar heeft een grote wens voor een zesde kindje. Sinds de geboorte van hun jongste zoon uit 2016 heeft Jools al drie keer een kindje verloren. Vroeger heeft ze ook al twee miskramen gehad.

Vanwege Jools' leeftijd begint de tijd nu enigszins te dringen. “Ik moet nagaan of het mentaal nog wel verstandig is om nog een keer zwanger te worden. En ook fysiek, omdat ik toch al bijna 46 ben. Ik heb nog een jaar en anders sluiten we het hoofdstuk af, want ik ben heel blij met de kinderen die we al hebben. Maar het is verschrikkelijk om iets te willen en niet te kunnen stoppen met eraan te denken.”

Omdat ze weet dat haar familie bang is dat Jools zelf ook iets overkomt, heeft ze over haar laatste miskraam niets verteld tegen haar eigen moeder. “Het is gevaarlijk voor mij, dus mijn familie wil niet dat ik weer zwanger word.”

Bron: HLN

4 jaar geleden

Sorry, maar ik snap de familie wel. Wat hebben de overige 5 kinderen er aan als er iets met moeder gebeurd omdat ze perse kind #6 nog wil? Tel je zegeningen zou ik zeggen en geniet in volle gezondheid van de 5 wondertjes die je al hebt lopen.