Snap
  • Zwanger
  • #mamaplaats
  • #echo
  • #liefde
  • #eerstekeer
  • #onverwachtzwanger

VERVOLG niet gepland zwanger, maar uiteindelijk hartstikke welkom!

2 weken lang hebben mijn vriend en ik enorme ruzies gehad... "moesten wij dit wel doen?"

Wij waren nog maar net samen. Geen twijfel over mogelijk of ik dit kindje weg wilde laten halen, al moest ik het in mijn uppie doen!

19 februari 2019 hadden wij de eerste echo en wauw wat waren wij zenuwachtig. Ik kon nog steeds niet geloven dat er zo’n klein wondertje in mijn buik zat. Toen wij het hartje voor het eerst zagen kloppen, was dit voor ons genoeg. Eenmaal buiten zei mijn vriend "Room wij gaan dit samen doen en wij kúnnen dit." Nu kwam de volgende stap, wij moesten het aan onze familie vertellen. Ik had al leuke dozen gevuld met rompertjes, een zwangerschapstest en wat andere leuke dingetjes, maar hoe zou iedereen reageren? Wij hadden mijn ouders voor de echo verteld dat wij wat leuks gingen doen, maar waren binnen een klein uurtje al terug. Mijn ouders snapten er niks van en wij vertelde dat zij even moesten gaan zitten. Mijn vader zei voor de grap "JE BENT TOCH NIET ZWANGER HE?" Toen mijn ouders op de bank de box open maakten waren zij even in shock, maar hadden tranen van geluk. Ik had ook niet anders verwacht, ondanks dat wij heel kort samen waren. Na mijn ouders, waren mijn schoonouders er natuurlijk ook en god wat wás ik zenuwachtig voor hun reactie. Gelukkig waren ook deze reacties positief en was ik erg opgelucht. Nadat wij iedereen in onze familie hadden ingelicht kon ik het eindelijk een plekje geven. Wij gingen voor het eerst papa en mama worden en daar moesten wij een hoop voor regelen. Normaal begin je een relatie, ga je samen wonen en dan een gezin stichten, maar wij moesten dat allemaal in een keer doen en dan heeft heel wat moeite en tranen gekost...

Snap