Terug
Blog header image

verdrietig, we verschillen van mening

mijn man wil opeens geen 3 kindje meer, en hij heeft altijd gezegd van wel.
Anouk H
7 jaar geleden

Ik ken je gevoel. Al is er bij ons geen sprake dat mijn man het wel eerste wilde en later niet meer. Dit lijkt mij erg lastig. Ik hoop wel dat jullie er samen goed over blijven praten, anders gaat het echt tussen jullie in staan! Heel veel succes en sterkte met jouw emoties, want dit is wel iets wat je even moet verwerken. En blijf genieten van de kids die je samen hebt :-)

Annemiek2
7 jaar geleden

Soms zeg ik wel eens tegen mijn man als ik iets wil vertellen zonder zijn miste, maren en dingen dat ik het fijn zou vinden als hij even alleen wil luisteren naar wat graag wil zeggen en dat ik niet zijn mening wil weten op DIT moment. Vertel gewoon wat je denkt en wat je voelt. Je hoeft het niet uit te leggen aan hem. Met de nadruk op uitleggen. Het hoef niet zo te zijn dat het een oplossing is maar je kunt het dan wel vertellen. Ik had graag nog een twede kindje gewild maar om verschillende redenen is het niet verstandig. Ik snap het dus wel en inderdaad als het bij julie bij 2 blijft is het niet makkelijk om dat een plekje te geven. Blijf praten, de ene keer luister jij de andere keer luistert hij.

Blog header image

My family

💜