Snap

This is Mike Sierra Foxtrot...

Zwangerschapslingerie from Downunder

Zo ergens eind jaren 80 was dit mijn eerste kennismaking met Australië. Op zondagavond keek Pa beneden naar Studio Sport en zat ik samen met mijn moeder boven op een zwart wit tv-tje naar de Flying Doctors te kijken. Jarenlang was Coopers Crossing dan ook voor mij het beeld dat ik had van Australië. Inmiddels zijn we heel wat jaren verder en is mijn wereld stukken groter geworden. Ben zelf helaas nog nooit in Australië geweest, maar heb wel op diverse manieren kennis mogen maken met het land en haar cultuur. Eén van de mooie zaken die het land voortbrengt is het merk Cake Lingerie.

 Zij hebben zich gespecialiseerd in het maken van geraffineerde zwangerschaps- en borstvoedingslingerie. Cake maakt mooie lingerie die pasvorm combineert met een sensuele stijl en afwerking. Cake moedigt vrouwen aan trots te zijn op hun nieuwe vormen en deze op een elegante wijze te presenteren. Ze hebben groot oog voor detail waardoor ieder stuk uit de collectie je er bijzonder uit doet zien en doet voelen.

Het merk is opgericht in 2008 door Tracey Montford die op zoek was naar mooie lingerie tijdens haar eigen zwangerschap. De lingerie die ze vond maakte haar weinig enthousiast en ze besloot daar wat aan te doen. Ze startte met het ontwerpen van Cake Lingerie om zo zwangere en borstvoedende vrouwen zichzelf weer vrouwelijk te laten voelen. Cake Lingerie is dan ook gemaakt door moeders en voor moeders, want iedere vrouw verdient het beste!

Dat zij daar prima in slagen werd onlangs bewezen toen Cake Lingerie in Engeland werd bekroond met de titel "Maternity Brand of the Year". Ik ben dan ook erg trots dit merk aan te kunnen bieden via Rondom Eva!