Snap

Shoplog eerste babykleren voor een meisje

​Oke, vanaf het moment dat ik het geslacht zeker wist kriebelde het echt te veel.

Ik had al na de NUB theorie stiekem even bij Next.direct gespiekt bij de meisjes kleren en ooh ik werd meteen verliefd op al die leuke kleertjes. Ik mocht nog niks kopen en het meeste was ook al uitverkocht maar oei die kleertjes was ik niet meer vergeten.

Dus toen de uitslag van de echo duidelijk was en ik nu best wel zeker kan zijn dat het een meisje wordt ben ik toch snel weer naar Next gegaan. Dit keer was het meeste wel weer in stok en heb ik het dus maar meteen besteld. De volgende dag kwam het pakketje al binnen.

Wat zijn ze lief al die lieve jurkjes, leggings en truitjes. Ik heb geprobeerd niet te roze te gaan. Ik ben zelf geen fan van roze en vind het ook niet zo nodig bij meisjes kleren. Natuurlijk mag er wel wat roze in komen maar dat gebeurt van zelf wel. Dat merkte ik al snel toen ik bij een kledingruilfeestje was waar ik vooral zelf spullen kwijt wou raken, dat is gelukkig aardig gelukt maar ik het toch ook niet kon laten naar de meisjes kleren te kijken. Ik heb er best wat leuke items uitgeplukt, echt was dat allemaal overwegend roze. Naja zo komt er hopelijk een mooie balans in haar kledingkast.

Ergens is het wel erg dat ik nu met nog geen 15 weken zwanger al bijna een hele gaderobe voor haar klaar heb, haha.

Naast de leuke kleding van Next die trouwens ook goed betaalbaar is (echt een aanrader die winkel), heb ik ook twee super schattige jurkjes (deze en deze) gezien bij polarn-o-pyret. Ook mijn schoonmoeder had die al gezien dus die gaat zij kopen, dat scheelt weer in kosten.

6 jaar geleden

Dank je, ik ben benieuwd of ze straks ook leuk bij de kleine meid aan staan.

6 jaar geleden

Super leuke kleertjes!

6 jaar geleden

Haha ja het blijft een geweldige site :) De babykamer is helaas (of ook wel fijn) al redelijk af. Zij gaat namelijk in de kamer die van Nino was en die had ik al redelijk uniseks ingericht. Dus daar hoeven alleen wat details veranderd te worden. De grote uitdaging wordt onze nieuwe slaapkamer op zolder en Nino's nieuwe kinderkamer (in onze oude slaapkamer). Dat wordt ook wel leuk om in te richten!

6 jaar geleden

Ja, super leuk, ik heb super veel zin om haar lieve jurkjes aan te doen maar vraag me wel af of het praktisch is, zal het niet omhoog kruipen enzo. Naja we merken het wel, is het niks ga ik ook wel over op boxpakjes, die vond ik voor Nino ook heerlijk :)