Terug
Blog header image

Shoplog eerste babykleren voor een meisje

​Oke, vanaf het moment dat ik het geslacht zeker wist kriebelde het echt te veel.
Anoniem
6 jaar geleden

Leuk om gericht te kunnen shoppen he? Al moet ik zeggen dat ik jurkjes bij baby's niet echt mooi vond, maar dat is persoonlijk. Ik heb een voorliefde voor boxpakjes!

Lindsy83
6 jaar geleden

haha ik dacht al, waar is het roze? Maar deze kleertjes zijn inderdaad superschattig! Dankzij je tip van Next weet ik de garderobe van ons zoontje ook aardig compleet te houden, dus nog bedankt daarvoor! Alvast veel plezier met het shoppenvoor de babykamer! Ook zo leuk!

JufFeline
6 jaar geleden

Ja, super leuk, ik heb super veel zin om haar lieve jurkjes aan te doen maar vraag me wel af of het praktisch is, zal het niet omhoog kruipen enzo. Naja we merken het wel, is het niks ga ik ook wel over op boxpakjes, die vond ik voor Nino ook heerlijk :)

JufFeline
6 jaar geleden

Haha ja het blijft een geweldige site :) De babykamer is helaas (of ook wel fijn) al redelijk af. Zij gaat namelijk in de kamer die van Nino was en die had ik al redelijk uniseks ingericht. Dus daar hoeven alleen wat details veranderd te worden. De grote uitdaging wordt onze nieuwe slaapkamer op zolder en Nino's nieuwe kinderkamer (in onze oude slaapkamer). Dat wordt ook wel leuk om in te richten!

Joycies
6 jaar geleden

Super leuke kleertjes!

JufFeline
6 jaar geleden

Dank je, ik ben benieuwd of ze straks ook leuk bij de kleine meid aan staan.

Blog header image

My family

💜