Snap

Shit, ineens vliegt de tijd!

Oke.. Wat nou, als die kleine meid in mijn buik besluit er nu uit te komen? Euhm ja.. Moet nog zoveel regelen.. Help!

Verdomme! Weer een dag met harde buiken..

Ineens is mij buik zo aan het groeien, ik lijk wel minimaal 10 weken verder.. Ho, wacht, dan zit ik op week 40.. Ben ik nu al 30 weken zwanger??

Maar moet nog zo veel regelen. Heb geen kraampakket, tas voor de bevalling.. Wat moet er allemaal in? Nou, dit zijn een enkele voorbeelden waar ik totaal nog niet over heb nagedacht. 

Gelukkig is vanaf dit weekend de kinderkamer in elkaar gezet eindelijk. Er moest dan wel een verbouwing aan te pas komen, de uitbouw ziet er overigens super uit.. Mag ook wel.. 2 maanden lang in puin geleefd te hebben en een rib uit ons lijf. 

-De kleine trapt vrolijk door in mijn buik-

Wat mooi hea.. Dat getrappel! Nou, nee. Ze weet precies de plekken elke keer te vinden waar ze NIET mag trappen van mij. Het lijkt wel of er elk moment een voet tussen mijn benen uit kan steken. Of heerlijk tegen de blaas, uiteraard wanneer ik geen toilet in de buurt kan vinden (lang leven Tena Lady!).

Maargoed, de kinderkamer staat er nu. Tussen de 4 dagen dat ik werk per week, probeer ik het huis schoon te houden.. En dat was echt niet te doen tijdens het schuren, gipsen en verven. 

Pff.. Weer een harde buik. Waarom ben ik zo eigenwijs. Wil meehelpen met alles, alles zelf doen en niks uit handen geven. Dit is mijn straf. Ik moet minder werken en gewoon rustiger aan gaan doen. 

De zwangerschap is geweldig, op de spataderen na. Oja, de putten in mijn benen en billen kreeg ik er gratis bij. Ennn... Niet te vergeten, het spugen in de ochtenden, maagzuur dat bijna dagelijks opspeelt en ben verschrikkelijk snel moe elke dag.. Maar voor de rest is het prachtig hoor..

Nog een paar weken, dan mogen we de kleine meid in onze armen houden en daar doen we het voor, ons mooie wonder. Dat maakt de zwangerschap prachtig. 

7 jaar geleden

Haha heel herkenbaar. Hier the same! Nu 34,5 week en gisteren de babykamer opgezet..nu de shutters en commodeplank nog en dan eens kijken hoe je z'n bedje op moet maken :) en t geboortekaartje daar zijn nog niet over uit.. Onze slaapkamer...ook nog in verbouwing..hopelijk over 3 weken klaar. en ik mag niet helpen van m'n vriend...pa en ma...maar toch doen en inderdaad..harde buiken naast t vrolijke getrappel ;) de bevalttas is al 3x aangepast haha. succes met de laatste loodjes!

7 jaar geleden

Hoi Ik kreeg een drankje van de verloskundige. Hielp perfect tegen maagzuur, maar wel regelmatig innemen Hier ook druk aan het klussen en verhuizen geweest. Toen braken mn vliezen met 35 weken. Tussen alle verhuisdozen in de ziekenhuistas ingepakt!

7 jaar geleden

Twee weken voordat ons mannetje geboren werd konden we ons nieuwe huisje pas in, na een verbouwing van 9 weken. Vond het op t eind toch wel erg spannend of de verbouwing wel optijd af zou zijn zodat we er in konden. Ons zoontje is wel 10 dagen te vroeg geboren.

7 jaar geleden

Ik kon zelf al snel niet heel veel meer doen, dus liep elke dag aan m'n vriend z'n hoofd te zeuren wanneer die ging beginnen aan de babykamer. M'n vader zou m helpen dus die kreeg ook elke dag een appje van me haha. Had onwijs behoefte om alles snel klaar te hebben. Tas stond wel klaar maar hij werd elke dag leeggehaald door of mijzelf of m'n vriend. Net voor we naar het ziekenhuis gingen om onze zoon te verwelkomen, tjah.... Samen heel die tas weer leeggehaald en allemaal nieuwe dingen erin gestopt. Tip voor maagzuur/misselijkheid: liters chocomelk! De fabrikant is rijk geworden van me. Fijne is dat het direct na de bevalling weg is. Ik werd toen 's nachts wakker en was helemaal verbaasd dat ik het niet zuur had. Succes met de laatste 10 weekjes!