Blog header image

Poep en kots........

Als ik social media moet geloven begrijp ik, dat je pas echt moeder bent als je dagelijks wordt ondergepoept en gekotst.

Gatverdamme, moet dat echt?

Meerdere keren per dag schone kleren, rompers met poepvlekken die er niet meer uitgaan enz enz. Jackies kleren waren altijd nog schoon na een dag, ik snapte die andere moeders nooit. Jackie had hier namelijk echt geen last van. Zij was niet zo van het kotsen en poepen (buiten de luier). Maar toen…. kwam Lilly….

Die kwam al kwijlend ter wereld, ze moest echt slabbetjes om. Na een paar maanden was dit gelukkig over, maar het begint nu weer (tanden?) Doorlekken? Jep regelmatig omkleden en dan staan er weer emmers kleding in de week. Spugen? Ook check, geen golven maar geregeld wordt er wat melk teruggegeven.

Tot nu….. zondagochtend, waar ze normaal uitslaapt werd ze 08.00uur wakker, vrolijk, zingen, brabbelen. Voordat ze de rest wakker zou maken maar even voeden in bed dacht ik nog. En daar begon het borrel, borrel, borrel pfrrrt broek vol! Ze kijkt me aan, moet hoesten en daar komt de melkgolf. Ik zit helemaal onder, mijn haar, mijn decolleté, buik enz inmiddels is haar luier doorgelekt, dus op mijn been zit poep. Oh God het is zo ver na ruim 3 jaar moeder te zijn ben ik onder gespuugd EN gepoept!

En toch van je eigen kind is het niet zo erg, niet zo goor als me dat zou lijken, eerder sneu voor haar.

Vlug douchen, weer fris en fruitig en ik kan EIN-DE-LIJK meepraten over dit onderwerp, mama’s maar ook papa’s ik weet hoe het voelt!


#op de foto was ze weer fris en fruitig uit de douche

Loes van der Leer
6 jaar geleden

"Die kwam al kwijlend ter wereld.." Hahahahaha!

Meermeer
6 jaar geleden

Hahaha zooo leuk! En herkenbaar

Kirstenimolnen
6 jaar geleden

Ik was het even vergeten die doorgelekte poep luiers, thanks voor de reminder haha. Gelukkig vergeet je het dus weer totdat je er een blog over leest hihi.

Lindsy83
6 jaar geleden

Wat een 'poepie' ;) Hier ook nog geen ervaring, ik zal als ik gezegend word met een tweede er eens op letten of deze ook kwijlend ter wereld gaat komen, dan weet ik vast wat me te wachten staat :)