Snap
  • Zwanger
  • echo
  • Doorverwijzing
  • ziekenhuis

Niets te zien op de echo naar een doorverwijzing

Ze kon niet goed op de echo zien wat het precies was.

Op 26 september had ik weer een afspraak bij de verloskundige voor een groeiecho. Dit keer ging mijn mama mee. We hadden eerst even wat gepraat omdat ik nog steeds last had van beenkrampen en heel erg slecht slaap. Helaas was daar vrij weinig aan te doen en deed ik alles al wat mogelijk was. Daarna gingen we de echo maken. De kleine stijgt mooi met de lijn mee, net onder het gemiddelde. Wel had ons meisje langere benen dan gemiddeld. Precies zoals haar zus Blisse (onze oudste dochter).

Maar ook zag de verloskundige een zwart vlekje ter hoogte van de eierstokken. Ze kon niet goed op de echo zien wat het precies was. Ik kreeg een doorverwijzing naar de gynaecoloog. De volgende dag had de verloskundige een afspraak voor mij kunnen maken in het ziekenhuis. Ik kon gelukkig de 29e, dus dezelfde week nog terecht.

Naar die afspraak ben ik samen met mijn partner Sebas geweest. Ik ergerde me dood in het ziekenhuis want het liep weer eens ontiegelijk uit. Eindelijk waren we aan de beurt en ging de gynaecoloog meteen kijken. Helaas was voor haar ook het beeld onduidelijk en kon ze ons ook niet zeggen wat het nu precies zou zijn. Er liepen geen bloedvaten door dus dat was positief nieuws. Nu kregen we een doorverwijzing naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen. Ik zou die dag nog gebeld worden door het ziekenhuis wanneer ik daar terecht kon.

De hele dag gewacht, maar geen telefoon meer gehad. De dag erna zelf gebeld en ik moest het nog afwachten. Gelukkig werd ik kort erna terug gebeld dat ik de week erna op 4 oktober een afspraak had.

Voor nu wens ik je een fijne dag, avond of nacht. En alle liefde voor jou. 💛

Liefs, Marjolein 


Lees ook: "Na 3 maanden werd mijn onderkant wéér gehecht. Wat is er mis met mij?"