Snap
  • Zwanger
  • Dankbaar
  • #verlof

Mijn verlof is begonnen!

En daar was dan afgelopen woensdag de dag dat ik met verlof ging. Een dag waar ik naar uit heb gekeken. Even niets moeten en veel mn rust kunnen gaan pakken. De harde buiken nemen toe en merk toch wel dat het nu allemaal net wat pittiger begint te worden. Ook niet zo gek met + 35 weken. Al zul je me absoluut niet horen klagen hoor. Ben vooral zo mega dankbaar voor het kleine wondertje in mijn buik. Het wondertje die de hele dag vrolijk rond trappelt in mijn buik.

Mijn verlof dagen probeer ik rustig op te starten en probeer lekker uit te slapen. Nu dat allemaal nog kan natuurlijk. Wakker worden met een ontbijtje en een lekkere kop thee. Het zonnetje schijnt heerlijk naar binnen en bedenk me wat ik vandaag wil gaan doen. Een beter begin van de dag kan ik me niet voorstellen met zn lekker zonnetje erbij. Ik besluit lekker te gaan rommelen in huis. Muziekje aan en rommelen maar.

Vandaag ben ik van plan de kasten op de logeerkamer maar eens onder handen te nemen en uit te zoeken wat ik nog wil bewaren en wat weg kan. Ook nog wat strijkwas van de kleine draak weg gestreken. Wat blijft dat toch heerlijk die kleine schattige kleertjes.

Heerlijk nu ik alles op mn eigen tempo kan doen en tussendoor rust kan nemen met een lekker kopje thee. Ik ga nog even lekker genieten van het getrappel in mijn buik en de fijne momentjes samen met mijn love. Voor je het weet meld de kleine draak zich. Al kan ik stiekem ook niet meer wachten op zn komst.

Liefs 💙