Blog header image

met een potje naar de huisarts....

Omdat ik wat klachten heb die kunnen duiden op een zwangerschap en ik me stiekem best zwanger voel even een test door de HA laten doen...
Joycies
6 jaar geleden

Ik snap dat je er ???? om bent want toch hoop je het. Geniet van jouw ventje. Dikke knuffel

Joycies
6 jaar geleden

Whaha die vraagtekens waren een verdrietig poppetje. Oww nu ziet mijn reactie er niet zo leuk uit. Oeps

Momo
6 jaar geleden

Balen als je er zo op hoopt en alle symthomen hebt het komt wel.

Lindsy83
6 jaar geleden

Dank je! Ja ik had al een keer eerder gezien dat er vraagtekens komen in plaats van emoticons... Maar het is duidelijk hoor :) Ik had ondanks de negatieve tests mijzelf er toch van weten te overtuigen dat ik wel zwanger moest zijn. Vooral toen mijn vriend het ook al begon te vragen, dus het kwam toch best als een klap. Maar gelukkig heb ik inderdaad al een heel lief vrolijk mannetje, die de traantjes toch weer even weg heeft weten te halen.

Lindsy83
6 jaar geleden

dank je voor je reactie. Het had me zo mooi geleken als het nu raak was. Konden we met de feestdagen iedereen ook extra verassen en dan zou het leeftijdsverschil met onze kleine man ook niet al te groot zijn... Maar ja, nieuwe ronde, nieuw kansen ;)

Kirstenimolnen
6 jaar geleden

Wat balen dat je niet zwanger bent, terwijl je zelf zo overtuigd was. Ik vind de reactie van je vriend trouwens geweldig. Dat is toch ook wel heel waardevol om zo'n lieve vriend en zoontje te hebben. Ik wens jullie een vruchtbaar 2016 toe.

Lindsy83
6 jaar geleden

Dank je voor je reactie! Ja ik dacht nog even toen ik moest huilen dat dat toch echt door hormonen moest komen, maar ik wil het gewoon te graag nu inderdaad. Maar ja op naar volgende ronde!

Lindsy83
6 jaar geleden

Dank je voor je reactie. Die reactie maakte inderdaad toch wel een hoop goed :) We blijven gewoon proberen! Jij ook het beste voor het nieuwe jaar.

Lindsy83
6 jaar geleden

We gaan er gewoon voor! Als de klok met oud en nieuw twaalf uur slaat zal ik voor ons wensen dat we volgend jaar samen zwanger zijn! Hoe leuk zou dat zijn?!

mamablogster
6 jaar geleden

Laat alsjeblieft wel bloed testen. Ik heb 2 kinderen en bij beide had ik een bloedtest nodig om erachter te komen dat ik zwanger was

Lindsy83
6 jaar geleden

Ik heb wel een verwijzing gekregen voor een bloedtest, maar daar heeft ze het vakje voor hgc niet op aangekruisd... Dus die verwijzing ligt hier nog... Inmiddels heb ik ook minder klachten, maar het blijft zo wel onzeker...

Lindsy83
6 jaar geleden

De assistente zei nog dat als er nu niks werd gemeten dat dan bij een bloedtest ook niks gemeen zou worden... Vaag?