Blog header image

Lekker dichtbij mamma

​Heerlijk vind ik het, mijn kleine meisje dicht tegen me aan in de draagdoek. Toen Jackie klein was kon ik er al zo van genieten...

Alleen het knopen vond ik erg lastig, vaak zakte het erg uit... Dat bleek doordat ik bij Jackie een “rekbare” doek had, toen een vriendin van mij haar zoontje perfect had geknoopt en ik dacht “huh dat knoop je toch anders?!” vertelde zij mij dat zij een geweven doek had en zij hem daarom wel zo moest knopen. Dit zat veel steviger en dit zakte niet uit! Ik heb meteen mijn andere draagdoek verkocht en een geweven gekocht in de Denim-look, lekker stoer en past overal bij. Dit zat inderdaad een stuk beter… En nu sinds 2 weken heb ik pas echt door hoe ik Lilly goed in de doek zet, hehe…

Het lukte vaak wel maar moest daar wel de tijd voor nemen. Nu gaat dit ook in een handomdraai, erg fijn. Als ik naar de stad ga en ik niet steeds helemaal de kinderwagen wil meeslepen neem ik mijn draagzak mee, klik en klaar.

Maar zoals ik al eerder schreef/liet zien, alles wat ik heb wil Jackie ook… en nu heeft ze het voor elkaar, een draagzak voor haar pop! Helemaal trots, eerst wilde ze niet zo vaak mee “schoolpaardjes” doen (boodschappen) maar nu vraagt ze het zelf, mammaaaaaa gaan we al schoolpaardjes doen? Dan mag ik popje Lilly mee in de draagzak?!

En zo werd Jackie ook een fan van het dragen, ze draagt met boodschappen doen, rondje om, naar de voetbal, in huis enz enz. Zij kan er net als ik ook zo van genieten, schattig toch?

En Lilly? Zij vind het ook heerlijk, ze valt altijd meteen lekker in slaap in de doek/zak.

Lindsy83
7 jaar geleden

te schattig dat je kleintje je hierin nadoet! Ik wilde zelf ook heel graag dragen in een doek, maar ik durf het niet, omdat ik bang ben dat het losgaat...

Momo
7 jaar geleden

Heerlijk he ;) ik geniet er ook zo van lekker in men draagzak. Knopen lukt mij ook niet zo goed. Maar met oefenen en nog meer oefenen komen we er wel :) En lidnsy83 er zijn ook conculenten die je kunnen "leren" knopen ;) en er zijn een hele boel draagzakken die ergonimische zijn waar je lekker mee.kunt dragen (leuk geprijst op draagdoeken markt op facebook)

rebo1982
7 jaar geleden

Hier ook een dochter die het bar interessant vindt als haar broertje gedragen wordt. Naast dat ze me nadoet (met dezelfde draagzak als Jackie heeft) wil ze dan ook graag gedragen worden. Loop ik daar met een baby in doek op mijn buik en een Peuter in draagzak op mijn rug... Best een workout... :)

Josephine1982
7 jaar geleden

De draagzak en babytijd mis ik zo

Shirley's girls
7 jaar geleden

Hij laat niet zomaar los hoor en het is echt heerlijk en zoals Momo zegt je hebt ook concurrenten is het waard!

Shirley's girls
7 jaar geleden

Ohjee gelukkig is Jackie daar nog niet opgekomen:) zie mezelf al lopen haja

Shirley's girls
7 jaar geleden

Ja Josephine dat zal ik straks ook echt missen.....ik hoor anderen vaak zeggen dat ze de babytijd snel uit willen ;)

Shirley's girls
7 jaar geleden

Consulenten dus t9...

Anoniem
7 jaar geleden

Toch leuk om te lezen dat ik je nog enthousiaster heb kunnen maken voor het dragen hihi.. Vooral de doek is heerlijk he!

Anoniem
7 jaar geleden

Hey is zo fijn en gezellig te gelijk.... mooiste manier van je kruintje bij je hebben.