Terug
Blog header image

Ken jij het gevoel??

ongeveer 2 jaar bezig met zwanger worden, tot op heden niet gelukt. Wel in het ziekenhuis geweest daar eerste onderzoeken gehad.
Chiara
6 jaar geleden

Ik heb zelf (gelukkig) geen ervaring met hetgeen wat jij/jullie meemaken, maar ik ken wel iemand die het ook niet 1,2,3 gegund is en ik zie hoe zwaar dat is.. Héél veel sterkte en succes.. Dat 2016 jullie droom uit mag laten komen!

Annemiek2
6 jaar geleden

Bij ons heeft het ongeveer een jaar geduurd en dat was nu ook geen pretje. Bij ons is het na 1 jaar wel "gewoon" gelukt. Heel veel sterkte met alles.

MamavanJongens
6 jaar geleden

Jep. Ik zit er zelf op dit moment midden in. Alleen ik heb al twee kids en ben een derde keer zwanger geweest. NaDat we altijd snel zwanger zijn geraakt na het stoppen van de anti conceptie zien we nu de andere kant. De kant van dat het niet vanzelfsprekend is. Ik weet op dit moment ook niet wat er met mijn lijf aan de hand is. Na de miskraam is niets meer aan mijn cyclus normaal. Ook ik ben nu eindelijk door verwezen naar de gyn.

Blog header image

1 december.. nu 2 jaar later

1 december 2020 de dag dat onze rollercoaster begon.. en nu 2 jaar later..

Morgen 1 december.. een datum die voor altijd in m'n geheugen gegrift staat. Een dag die ik al minstens 100 x herbeleef en minstens 50 x besproken heb. Herinneringen die nog zo vers zijn als herinneringen van gister. 


1 december 2020 was de dag dat ik voor de ligging echo ging met 34 weken zwangerschap en nog 1 x die verrekte niertjes checken. Waar ineens de wereld op z'n kop stond. Gespiegelde organen en dan een hartafwijking. Waar ik kompleet gebroken de praktijk verliet. Savonds we samen wat positiever werden want de medische wereld kon toch al zoveel. Om vervolgens een dag later ons ineens in een rollercoaster stapte en waar we de volgende 5 weken leefde tussen hoop en vrees. Een diagnose onduidelijk. Een antwoord moesten afwachten. En de nachtmerrie. Komt onze kleine man überhaupt wel thuis. De geboorte de diagnose en de opluchting. Ik heb het allemaal wel geschreven. Maar het blijft onwerkelijk. 


Kleine superster. Hoe ongelofelijk trots ben ik op je. Je leeft speelt eet slaapt bijna alsof je gezond bent. Ik zeg bijna want er zijn echt wel dingetjes. Bijna 23 maanden oud. Je tweede verjaardag staat bijna voor de deur. De leeftijd waarop de artsen aangaven de minimum leeftijd te verwachten van jouw operatie.. ergens tussen 2 en 3 jaar hebben ze ons verteld het kon ook eerder het kon ook later...  ik hoop dat het nog maanden kan volhouden. En ik dit gevoel van angst en onzekerheid nog even langer vooruit kan schuiven, maar laten we vooral nog even genieten van het hier en het nu ❤️

TODO: Add alt to media