Snap

Ken jij het gevoel??

ongeveer 2 jaar bezig met zwanger worden, tot op heden niet gelukt. Wel in het ziekenhuis geweest daar eerste onderzoeken gehad.

Ken jij het gevoel? Het gevoel van machteloosheid. Je wilt zo graag iets en het lijkt niet te willen lukken.
Je weet niet waaraan het ligt. Is het iets medisch? Of is het gewoon nog pech?
Je wilt het zo graag en om je heen lijkt iedereen het te lukken. Waarom lukt het bij ons niet?
Het gevoel van zo graag iets willen maar het lukt niet. Het gevoel van boosheid en teleurstelling als het blijkt dat het weer niet onze maand is.
Ik ben zo benieuwd naar het andere gevoel, dat als je een test doet het is positief. Dan het gevoel van 9 maanden een wonder groeiend in je buik, en het moment dat je voor het eerst de kleine vasthoud... 
Wat hoop ik dat 2016 ons jaar word en dit  gevoel ook mee mag maken!

7 jaar geleden

Jep. Ik zit er zelf op dit moment midden in. Alleen ik heb al twee kids en ben een derde keer zwanger geweest. NaDat we altijd snel zwanger zijn geraakt na het stoppen van de anti conceptie zien we nu de andere kant. De kant van dat het niet vanzelfsprekend is. Ik weet op dit moment ook niet wat er met mijn lijf aan de hand is. Na de miskraam is niets meer aan mijn cyclus normaal. Ook ik ben nu eindelijk door verwezen naar de gyn.

7 jaar geleden

Bij ons heeft het ongeveer een jaar geduurd en dat was nu ook geen pretje. Bij ons is het na 1 jaar wel "gewoon" gelukt. Heel veel sterkte met alles.

7 jaar geleden

Ik heb zelf (gelukkig) geen ervaring met hetgeen wat jij/jullie meemaken, maar ik ken wel iemand die het ook niet 1,2,3 gegund is en ik zie hoe zwaar dat is.. Héél veel sterkte en succes.. Dat 2016 jullie droom uit mag laten komen!