Blog header image

Ineens voel ik me weer een stuk beter :-D

Goh...zo slecht als ik me vorige week voelde, zo goed voel ik me nu!!

Nu moet ik niet te vroeg juichen, maar ik geloof het zelf bijna niet! 

Met het zonnetje in m'n gezicht, lig ik nog heerlijk in bed. Zoonlief is net wakker geworden en ligt lief te spelen met zijn knuffels. Zo klinkt het tenminste via de babyfoon. Manlief slaapt nog. Hij heeft er net 6 zware dagen op zitten, dus ik laat hem lekker liggen. 

En ik voel me goed! Ik krijg steeds meer het idee dat ik gewoon hartstikke ziek was en dat de zwangerschap het alleen maar verergerde. Want de week voordat ik thuis bleef heb ik buikgriep gehad. Maargoed, het maakt niet uit. Ik voel me goed! 

Ik blijf komende week nog wel thuis. Om zeker te weten dat het goed blijft gaan en dan ga ik na het paasweekend wel weer werken. Thuisblijven wordt nu ook wel erg saai. 

Dus...hopelijk blijft het goed gaan en kan ik lekker na de pasen weer aan het werk en kan ik misschien ook nog een beetje genieten van het paasweekend! 

Jullie een fijne zondag allemaal! 

6 jaar geleden

Dank je :-D

6 jaar geleden

Dank je lieverd!!! Kunnen we eindelijk gauw weer afspreken! Xxx werkse!

6 jaar geleden

Klinkt goed! Eindelijk!!! Go go go, girl!!

6 jaar geleden

Beterschap lieve Isabella! Geniet dan maar even van de extra tijd met Fynn! Fijne zondag! X Ik ga weer aan het werk ;)