Blog header image

Het uitstellen van onze wens...maar toch niet!!!

Lang geleden dat ik een blog schreef! De maand december is de drukste maand op mijn werk en ik was even met hele andere dingen bezig.

Andere dingen dan zwanger worden, baby's, een andere baan enz. enz.

Ik was bezig met mijn werk, mijn man en onze zoon. 

Op mijn werk is het altijd ontzettend druk in december. Ik werk bij Bagels&Beans in Hilversum en het is bij ons altijd druk! En in december is het dus 2x zo druk! Heerlijk, maar erg vermoeiend. In de horeca werken, betekent niet alleen koffie maken, drankjes inschenken, bagels maken, schoonmaken en afrekenen. Het betekent zóveel meer! Ik werk inmiddels alweer 8 jaar in de horeca en het is nog steeds ontzettend leuk! Het contact met de mensen, de verhalen die je te horen krijgt van de klanten, de gelukswensen voor het nieuwe jaar en de tevreden klanten die elke dag weer terug komen. Het is een prachtig vak! En zo zie ik dat ook. Het salaris valt flink tegen, maar het werk blijft gewoon fantastisch! Het is heel fijn dat ik in een lunchroom werk, want dat is lekker overdag. 

Mijn man en ik hebben ook flink wat gesprekken gehad in december. Ik kreeg nl. een baan aangeboden, maar ik ben niet ingegaan op het aanbod. We willen ontzettend graag een tweede kindje en vinden het belangrijk dat het leeftijdsverschil met onze zoon niet te groot is. Dus hebben wij een aantal gesprekken gevoerd over wat we nu eigenlijk écht willen. En daar kwam uit dat we écht nu voor een tweede kindje willen gaan. Hier ligt onze prioriteit. Dat is onze wens en die willen we nu in vervulling laten gaan. Ik ben niet voor niets flink aan het sparen voor een mooie bakfiets! Haha!

Dus...de ovulatietesten liggen klaar. Ik ben deze week flink ongesteld geworden, dus we gaan er weer voor! En dat ik het benoem dat ik 'flink' ongesteld ben geworden is ook nog wel een verhaal. Normaal gesproken, zonder pil, spiraal of andere hormonen, ben ik hartstikke ziek op de eerste 2 dagen van mijn menstruatie. Ik kan dan niks, behalve op de wc zitten en afwachten tot de krampen weer wegtrekken. Dit heb ik al vanaf dat ik mijn eerste menstruatie kreeg en toen was ik 11 jaar. Nu 17 jaar later is dit niet veranderd, helaas. Het enige dat veranderd is, is dat ik beter tegen de pijn kan, dan toen ik 11 jaar was. Het zijn net weeën, maar dan iets minder erg. Maar wel zo erg, dat ik vaak moet overgeven. Gelukkig bestaat het spiraal, ook al ben ik niet zo van de hormonen, want daar ben ik hartstikke gevoelig voor, maar het Mirena-spiraal heeft gelukkig niet zoveel hormonen als de pil. Dus dat was echt een oplossing. Het spiraal is er nu 4 maanden uit en ik heb tot nu toe steeds een ander soort menstruatie gehad, dan ik normaal ken. Behalve nu. Deze is wel weer zoals ik hem ken. Dus ik hoop dat, dat ermee te maken heeft, waarom ik nog niet zwanger ben geworden. Dat het spiraal toch het slijm in mijn baarmoeder heeft aangetast (dat zei mijn osteopaat ;-))

Maargoed...we gaan er weer voor! En hopen dat het deze maand raak is :-D We zijn gelukkig heel erg nuchter ingesteld en hebben geen haast, zijn niet snel gestrest en genieten van onze zoon. 

7 jaar geleden

xxx

7 jaar geleden

Dat is al lang, zeg! Zijn jullie al 3 jaar voor een 2e bezig of voor jullie eerste kindje?

7 jaar geleden

Heel veel succes en plezier toegewenst!niet iedereen heeft het geluk, wij zijn al 3 jaar bezig!

7 jaar geleden

Spannend!!!!