Terug
Blog header image

Het is geen gemakkelijk tijd! (5)

De miskraam.... ik moet het allemaal gaan verwerken echter krijg te maken met pijnlijke confrontaties...... Daar had ik niet op geteld!
Threelittlegirls
6 jaar geleden

Allereerst een dikke knuffel, dit zou geen enkele vrouw mee moeten maken! Ik wil je heel veel sterkte wensen de komende tijd en ik hoop op een plakker voor jullie de volgende keer!

Ilona0903
6 jaar geleden

Dankje! Lief! Mocht je mij volgen dan kun je lezen hoe het verder met mij/ons gaat!

Lindsy83
6 jaar geleden

Die confrontaties zijn zo erg! Het liefst zou je of de hele dag in j bed blijven liggen of tegen iedereen om je heen die wel het geluk heeft van een baby of zwangerschap willen schreeuwen dat jij dat niet hebt... Althans dat had ik... Ik was de dag na mijn miskraam weer aan het werk gegaan, maar ik trok het niet. Overal om me heen werd ik inderdaad geonfronteerd. Ik ben heel benieuwd naar je volgende blog en hoe je hier verder mee om bent gegaan! Knuffel!

Ilona0903
6 jaar geleden

Het zijn dingen die je van te voren niet weet en op dat moment weet je dat het zo is! Ik ben wel een weekje thuis geweest erna. Dankje voor jou lieve bericht!

Janskenl
6 jaar geleden

Helaas lees en hoor ik te vaak dat het mis gaat...zo ontzettend verdrietig vind ik dat. Je hebt het mooi omschreven. Ik hoop dat het schrijven je helpt bij het verwerken. Ik ben benieuwd naar je volgende blogs :-)

Ilona0903
6 jaar geleden

Dankje voor jou lieve berichtje!

Anoniem
6 jaar geleden

Helaas 7 x mee moeten maken maar toch heb ik 3 mooie kindjes mogen krijgen. Elke x liep ik ook tegen die confrontaties aan. Je hebt het iig goed omschreven. Sterkte en hoop dat je over niet al te lange tijd een blijvertje in je buik mag hebben.

Ilona0903
6 jaar geleden

Dankje Marie! Als je mij volgt zul je lezen hoe het verder gaat!

Blog header image

your kidding me?!

van rs naar openhart operatie, corona, naar kawasaki

Hi! zoals jullie ik mijn vorige blogs kunnen lezen is mijn dochter geboren met een zeer zeldzame hartafwijking en zijn we er door het rs virus achtergekomen. ze heeft met de leeftijd van 5 weekjes een openhart operatie ondergaan en daarna zijn er nog meerde opnames geweest. Mae is erg vatbaar, meer dan ze dachten helaas. Nu Mae eindelijk een beetje stabiel leek te gaan, kreeg mijn vader spontane blindheid. hij bleek een halsslagader vernauwing van 97% te hebben. je geloofd het niet maar tijdens het operatie gesprek kreeg mijn vader voor het eerst een insult. niet 1 maar 5. verschrikkelijk! hieraan is hij geopereerd en gelukkig goed herstellende. phoe wat was dit heftig! 2 dagen thuis en Mae stopt met drinken en heeft hevige koorts. 11 dagen lang hoge koorts! de dokter blijft zeggen uitzieken, maar mijn dochter drinkt niet meer en hup wij wachten niet meer en gaan weer naar Mae haar afdeling waar ze word opgenomen met de 6e ziekte, een buikinfectie en herpes in haar keel ! herpes like how?!  in eerste instantie verdachten ze Mae van Kawasaki, eerste keer dat we hier van hoorde! maar godzijdank had Mae het niet. Mae geneest snel en we zijn weer thuis, oke dit kunnen we ook weer afstrepen, alles begon in november, we zijn nog geen jaar verder en Mae heeft meerdere malen aan een zijde draadje gehangen, banen zijn verloren gegaan, mijn vader was er bijna niet meer, auto verloren. ik bleek een hart ritmestoornis te hebben. nu moest het toch echt wel genoeg zijn geweest riep iedereen en was ook wat ik dacht, nooit verwacht dat ook mijn zoontje van net 4 de zeldzame ziekte van kawasaki zou hebben ! Hoe dan>! tot 4 weken eerder had ik er nog nooit van gehoord! plus het is zeldzaam en eerst dachten ze dat Mae het had, hoe kan nu Ilay het in godsnaam hebben. Toeval? hadden wij de alarmsignalen en symptonen al moeten weten? mijn zoon, die altijd dag in en uit met mij is geweest , en zn zusje moeder en vader abrupt weken lang moest missen toen zn zusje ernstig ziek was. mijn zoon die al zoveel gezien heeft, zoveel ziekenhuizen voor zijn zusje, zovaak mama kwijt omdat ze snachts naar het ziekenhuis moest. nu lag jij daar, ziek, prikjes hier en prikjes daar, ook jouwn hart.. hoe.. waarom? die vraag moet ik eigenlijk ook helemaal niet meer stellen want het brengt je helemaal nergens. al een jaar lang gebeurd er met ieder die ik het meest lief heb iets met het hart, zeldzame dingen. mijn mooie kindjes wat zijn jullie verdomd sterk zijn! en jullie rocken jullie zelf overal doorheen, en dit zullen we met zijn alle blijven doen ! JIJ WIJ SAMEN

Lieve Ilay, jij redde Mae met het rs virus, anders wisten wij nooit dat Mae haar hart maar voor 9% werkte en hadden we haar dood gevonden..

Lieve Mae, jij redde Ilay door het eerdere vermoeden van kawaski te hebben, anders had het wel heel slecht kunnen aflopen.


we zijn bijna door het jaar heen, door de hel kan je wel zeggen, maar ook weer gezegend! want we leven allemaal stuk voor stuk, maar de pijn, de angst, de trauma's die blijven. we zijn er bijna.. het jaar is bijna klaar op de datum dat dit alles begon.. 

Anoniem
4 minuten geleden

Een nieuw jaar bijna. Met heel veel liefde voor mijn helden.