Snap

Gratis Nutrilon proefpakket

Voor, tijdens en na je zwangerschap heb je van alle voedings-stoffen wat extra nodig. Zoals foliumzuur, vitamine D en DHA Omega-3. Daarom hebben onze voedingskundigen Nutrilon Zwangerschap & Borstvoeding ontwikkeld. Met één tablet en één capsule per dag zorg je voor de complete aanvulling op je voeding en ondersteun je de groei en ontwikkeling van je kindje als je zwanger wilt worden, zwanger bent of borstvoeding geeft.

Nutrilon Zwangerschap & Borstvoeding is alleen geschikt voor vrouwen die zwanger willen worden, zwanger zijn of borstvoeding geven. Niet voor baby's of kinderen.

11 jaar geleden

als je gezond en gevarieerd eet heb je helemaal geen vitaminepreparaten nodig, ook niet als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Er wordt wel geadviseerd om voor en tijdens de zwangerschap foliumzuur te slikken. In principe krijg je bij uitgebalanceerde voeding voldoende foliumzuur binnen, maar omdat de gevolgen van te weinig foliumzuur zo ernstig zijn, kun je beter het zekere voor het onzekere nemen en dat wel extra slikken. Maar verder heb je écht niks nodig, mits je op je voeding let. En laten we eerlijk wezen, heel veel mensen eten gewoon niet gezond genoeg. En dan is zo'n preparaat wel handig.

11 jaar geleden

Ik wil alleen het beste voor mn aanstaande kleinkindje, dus ook voor de moeder (mijn dochter)

11 jaar geleden

Vind het heel lastig om uit te vinden welke vitamine je tijdens de zwangerschap en borstvoeding het beste kan gebruiken. Wilde nu wel visolie erbij omdat ik bijna geen vis eet. Gebruikte nu davitamon mama compleet maar die is op dit moment niet leverbaar dus heb etos eigenmerk genomen want ik wilde toch wel wat hebben. Nutrilon vind ik erg duur. Heb we een vertegenwoordigster gesproken over nutrilon en die was uiteraard zeer lovend. Hele grote verschillen kan ik op de verpakkingen ook niet vinden.

11 jaar geleden

Je kan toch helemaal zelf weten wat je zelf doet en kiest voor je kindje. Of je nu wel of geen nutrilon kiest. Ik vind het altijd allemaal maar gezeur van al die moeders, je hebt het helemaal zelf in de hand. Ze verkopen echt geen rotzooi hoor.