Snap

Genieten mag en kan pas na deze mijlpaal

Na het verlies van onze zoon Joël in November is dit n hele mijlpaal voor ons. Ook wel een hoge drempel, want de vorige keer was het mis!

Tijdens de tweede dag van de Nijmeegse vierdaagse; roze woensdag, was het hopelijk voor ons de dag dat de roze wolk eindelijk kon gaan beginnen. De 20 weken echo was aangebroken. Bij een eerdere controle in het ziekenhuis bij 16 weken zag het er al goed en gunstig uit maar toch zie je hier tegenop. "Geniet van je zwangerschap", dat kon ik echt nog niet. Ik had eerst de bevestiging nodig van de echoscopiste dat zijn hartje ook echt goed was voordat we nu ook echt konden gaan genieten. 

Tot deze dag hebben we ook gewacht met het uitstrooien van Joël, ik wilde zeker weten dat we er niet dalijk toch twee moesten gaan uitstrooien. 

Ik mag jullie feliciteren zei de echoscopiste, met deze mooie man. Hij ziet er voor nu super uit. 100% garantie heb je natuurlijk nooit maar we weten nu dat z'n hart en andere organen en z'n botten er allemaal goed uitzien. #zucht, meer hoefde ik niet te weten. Eindelijk die grijze donderwolk dreef langzaamaan weg en we kunnen nu eindelijk ook op die roze wolk gaan klimmen om er voorlopig niet meer vanaf te komen!

6 jaar geleden

Dat gaan we ook zeker doen!

6 jaar geleden

Fijn voor jullie dat alles er zo goed uit ziet :) nu dan echt genieten!