Snap

Geen vertrouwen meer in mijn lichaam

Het voelt niet meer alleen als een teleurstelling, maar ook een droom die vager wordt.

Wat een teleurstelling weer.. gewoon een dag heeft Allah mij even in twijfel gebracht. Terwijl ik 5 dagen van te voren, mijn test had uitgevoerd.. Wist ik dat het negatief zou zijn.. Maar verwachte menstruatie dag werd niet vrijdag maar de Zaterdag avond.. Daar gingen mijn dromen van eventueel zwangerschap.. Ik voel me zo verloren, zo verlaten door al mijn hoop. Ik heb me hele tijd in de ochtend verteld, wees niet te snel blij. Je weet dat je een test hebt gedaan.. Maar toch voelde ik hele dag niks.. Tot een uur of 8h in de avond.. waarbij ik mijn menstruatiepijn zo goed herkende.. Het voelt niet meer alleen als een teleurstelling, maar ook een droom die vager wordt.

Dit is zo een onzichtbare pijn voor andere die je eigenlijk niet eens bloot wilt stellen. Wat heb je te vertellen naast:’ik wil zwanger worden, maar lukt niet’’. Het is zo een geen gesprekstof.. Ik stond heel lang open om dingen uit te proberen om eventueel zwangerschap te bevorderen.. maar heb mijn vertrouwen in mijn lichaam verloren.. Ik vertrouw je niet meer.. Ik zal mijn laatste vitamine pilletjes deze maand nog inslikken.. en dan stop ik.

Ik dacht/wilde dat mijnlichaam zichzelf herstelde maar heb het gevoel niet meer dat ik met medicatie kan helpen.. Nog 1 maand.. dan geef ik het op.

Het is gewoon niet voor mij bestemd.Begin er echt te geloven.. Ik zal de tante\vriendin\kennis zijn.. die geen kind heeft. Die haar kinderwens niet kon vervullen.

Ik weet niet meer hoe ik met deze gevoelens moet leven.. Zo had ik mijn leven niet ingebeeld. Mijn dromen worden langzaam vager en vager..

Met de pijn in me buik, emotioneel zwakheid morgen naar de feest van mijn vriendin. Ik zal me masker op doen en genoeg pijnstillers in nemen. Leven gaat door of ik daarvoor klaar ben of niet. 

2 jaar geleden

Wat droevig om te lezen 😔 Ik snap dat je streng bent voor jezelf (heb het gevoel dat ik dat ook voor mezelf ben, alhoewel de omgeving altijd zegt dat dat niet moet), maar je bent al zo sterk geweest afgelopen tijd. Zoiets doormaken, is ongelooflijk moeilijk. Velen zouden het niet kunnen. Ik wens dat je dromen in vervulling mogen gaan. Liefs.