Snap

een tweede kinderwens .

als ik elke keer een inwendige echo krijg, zing ik. Wil jij misschien , mijn kijkdoos even zien?

Toen mijn dochtertje een half jaar oud was,  hadden we besproken om voor een tweede te gaan. Sinds de bevalling hadden we ook niks meer gebruikt , en dachten we zien het wel. maar nu wilde we er echt voor gaan, en we wilde weten waar we aan toe waren.

Voor ik zwanger werd van mijn dochtertje heeft het 3 jaar geduurd . Wij hadden 12% kans om

Zwanger te worden . En ik wilde dolgraag moeder van 2 kids zijn. En nog een keer zwanger willen zijn , alles nog een keer mee mogen maken dat lijkt me fantastisch!

We hebben het nog niet iedereen vertelt dat we in het ziekenhuis lopen . Sommige reageren met, ja maar je hebt er toch al een! Dat klopt , daar hebben we heel veel moeite voor moeten doen . Maar dat neemt een tweede kinderwens niet weg. Ik ben heel gezegend met een kind natuurlijk, ik ben super dankbaar . Maar een tweede kinderwens is zo sterk aanwezig .

En het lijkt me ook heel leuk , dat mijn dochtertje een broertje of zusje gaat krijgen.

Mijn dochtertje werd 15 maanden en hebben we een afspraak gemaakt in het ziekenhuis . Ik krijg binnenkort een kijk operatie voor mijn endometriose , en de verklevingen halen ze gelijk weg. Daarna mogen we starten met iui . 

Ik vind het best lastig , als mensen vragen en al een tweede? Terwijl ze ons achtergrond weten.

Of dat ze zeggen niet er teveel mee bezig zijn! Oh ja klopt sorry, iedere week een echo , controle , hormonen slikken , hormonen spuiten . Behandeling mislukt ! Hoe kan ik daar nou niet mee bezig zijn. Ik vind het erg jammer dat dit voor vele nog steeds taboe is . Van mijn mag er wel een televisie programma gaan komen, over dit soort onderwerpen . Dan gaan mensen misschien het wel begrijpen? Of dat ze dan toch meer steun geven aan je. Want soms heb je gewoon even iemand nodig , die positieve dingetjes zegt.....

Ik vind het allemaal weer erg spannend. En ik hoop dat er in 2016 iets moois mag gaan gebeuren .  

7 jaar geleden

Wat mooi dat je erover schrijft. En zo herkenbaar. Je hebt er al één wees blij. Ja natuurlijk ben ik blij en dankbaar. Maar dat neemt niet weg dat er nog een tweede kinderwens is. Ik hoop ook voor jou dat 2016 een heel mooi jaar mag worden waarin je wens voor een tweede kindje mag uitkomen.

7 jaar geleden

Bedankt voor je aandacht over dit onderwerp. Misschien lees je (h)erkenning over het uitblijven van een tweede kindje en de gevoelens daarbij op mijn blog: www.secundaire-kinderloosheid.nl Ik vind ook dat er meer aandacht voor dit soort onderwerpen mag komen...

7 jaar geleden

Spannend joh! En al die reacties het ene oor in en het ander oor uit...zij hoeven die niet te ondergaan en zij hoeven niet al die negativieteit aan te horen. Het Is JULLIE keus en van niemand anders! Toen ik zwanger was van onze zoon, vond ik het zó erg dat iedereen maar zijn oordeel klaar had liggen! En ze vonden ook allemaal dat ze maar ongevraagd aan mijn buik mochten zitten. Ik vind dit vreselijk en dat Is net als dat ze nu bij jou een oordeel klaar hebben liggen. Ik ga heel hard voor jullie duimen en jullie veel succes!