Terug
Blog header image

een spannende tijd komt eraan!

Begin van de zwangerschap was erg onzeker. Daardoor nu pas 100% gerustgesteld als ons wondertje er is!
EvaD
6 jaar geleden

Bij vrienden van ons was de nek plooimeting niet goed, na een test om dat verder uit te zoeken (is in België namelijk), bleek alles goed te zijn. Hij is inmiddels al 1 jaar en er is niks mis met het manneke. Heel gek hé, dat zo een test zoiets beweert. Bij mijn jongste was de hielprik weer niet in orde, moest opnieuw gebeuren. Was iets met de schildklier. Na de 2e test bleek alles in orde te zijn. Gek dat iets de eerste keer aangeeft dat het mis is en daarna alles in orde is, zo moeilijk om de omschakeling te maken dat het toch wel in orde is. Hopelijk geniet je alsnog enorm van je zwangerschap!

Linda Djulian Jax♡
6 jaar geleden

Bedankt voor je reactie! Het is idd een hele omschakeling en ik ben van nature al vrij onzeker en nu al helemaal! Bij elk ander pijntje bel ik de verloskundige en mag ik langskomen om alles even te checken! Ook krijgen we 11 februari een groeiecho maar ik denk dat de onzekerheid pas weg is op het moment dat ik hem in mijn armen heb en zeker weet dat alles goed is!

Anoniem
6 jaar geleden

Pfff... Kan mij niet voorstellen hoe je die weken bent doorgekomen. Laat staan hoe je je nu voelt. Geen advies of hulp. Digitale knuffel ook goed? :-)

Linda Djulian Jax♡
6 jaar geleden

Dat vraag ik me ook af.. je doet wat er van je gevraagd wordt en pas later ga je zelf met je eigen gevoel in gevecht.. we zullen zien hoe het verder verloopt ;) thnx voor de digitale knuffel ;)

Blog header image

Nieuw ziekenhuis

Nieuwe start

Na een serieuze teleurstelling in het ziekenhuis waar we ons traject hadden opgestart, waren we ons vertrouwen toch wel helemaal verloren daar. 


Lang verhaal kort: we hadden na een zeer succesvolle pick up, 10 bevruchte eitjes waarvan 8 van goede kwaliteit. Maar het ziekenhuis heeft fouten gemaakt bij het willen afnemen van DNA om Pre-genetische testen te kunnen doen.... Alles was voor niets geweest, geen enkel embryo was nog bruikbaar... 


We zijn dus naar een ander ziekenhuis gestapt, in de hoop dat het hier anders ging zijn.

Vertrouwen is er sowieso wel in dit ander ziekenhuis, ze stellen ons zeer gerust en zij werken op een andere manier. Dus laat ons hopen! 


Het enige jammere aan een traject in een ander ziekenhuis, je begint weer helemaal vanaf 0... 

Alle onderzoeken wil dit nieuw ziekenhuis opnieuw doen. 

Na 8 maanden hebben we eindelijk terug wat vooruitgang. Start van ons nieuwe traject is eind december! 


Met een dubbel gevoel, toch een beetje bang voor wat er weer gaat komen. En bang voor een nieuwe pick up, aangezien ik hier de vorige keer toch heel hard van heb afgezien. 


Hopelijk kan het nieuwe jaar ook mooi beginnen met veel goed nieuws! 


Altijd blijven hopen!