Snap
  • Zwanger
  • zwangerschap
  • zwanger
  • geslacht
  • babygirl
  • Babybump

Een meisje! Weg voorgevoel.

Had jij een voorgevoel? 

Vriendlief was er al heilig van overtuigd dat het een meisje werd, ik was ervan overtuigd dat het een jochie werd. Dat wij alleen maar jochies zouden maken 🙈 Geen idee waarom, gewoon een onderbuikgevoel die heel sterk was. We konden er echter niet omheen; de echo wees duidelijk een meisje uit haha. Ik kreeg ook enorm vaak de vraag of het nu tegenviel dat het een meisje werd. Absoluut niet! Ik vind het kneiterleuk! Of de vraag dat wij voorkeur hadden, nee die hadden we niet, als we die wel hadden zouden wij dat ook uitgesproken hebben en hier open over geweest zijn. Er rust een taboe op het uitspreken van voorkeur, tuurlijk is gezondheid het allerallerallerbelangrijkste (hoewel, elk kindje is welkom bij ons), maar soms mag je toch best een voorkeur uitspreken? Je mag toch gewoon zeggen; "stiekem hoop ik een meisje hoor! Zou zo leuk zijn!" 🌞 Hier was het sowieso niet het geval, na Senn zijn geschiedenis zijn wij alleen maar weer dolblij en dankbaar dat wij de stap durfde te zetten voor een tweede kindje, dat het zo snel lukte en dat het zo goed voelt is het grootste cadeau ❤ En natuurlijk vind ik het kneiterleuk dat ik de jochies- en meisjeswereld mee mag maken nu! Maar als Senn straks meer van barbies houdt of baby 2 juist alleen maar auto's wilt. Dikke prima! Maar vooralsnog waan ik mij nu tussen de roze rompers en bloemenbehang, want ja, zo ben ik. 

Liefs, 

Erin 

4 jaar geleden

Leuk! Gefeliciteerd!

4 jaar geleden

Gefeliciteerd 👶

4 jaar geleden

Leuk meis, gefeliciteerd