Blog header image

Een jaar geleden..

Ik weet het nog als de dag van gisteren. Ik wist al precies hoe ik het zou doen. Ik had mijn spulletjes verzameld en mooie foto's gemaakt.
Lindsy83
6 jaar geleden

Wat een ontzettend leuke foto! Wat fijn ook dat je zulke mooie herinneringen aan de bekendmaking hebt! Een half jaar alweer, dan gaat haar ontwikkeling ook nog eens in een versnelling komen! Alvast heel veel plezier met de ontdekkingsreis van je dochter die nu echt goed gaat beginnen!

Anoniem
6 jaar geleden

Woww de tijd gaat zo snel! Kan me niet meer voorstellen dat popje er ooit niet was..

Anoniem
6 jaar geleden

De bekendmaking ja.......op mijn verjaardag!!!!! Wat een rollercooster aan emoties was dat. Ik was zoooooo blij en huilen.....kon niet ophouden.......was het mooiste kado ooit......mijn kleine meisje werd nu zelf mama en ik.....ik werd oma......wat een overweldigend gevoel!!!! De bevalling mocht ik meemaken......wat vond ik dit fijn dat jij mij erbij wilde hebben en toen Jaé er eenmaal was........liefde overspoeld je voor dat kleine mensje wat ook een heel klein beetje van jou is. Wat kun je verliefd zijn :) Wat ik zo apart vind is dat gevoel wat je voor je kleinkind hebt zo anders en zo intens is......Geniet elke keer met volle teugen van jouw meisje en wat een schatje is het!!!! MIJN KLEINDOCHTER. Ik hou zielsveel van jullie xxxxx

DewiTalisa
6 jaar geleden

Ja en hoe (verliefd)! En we hebben nog steeds de filmpjes hihi. Super leuk om straks aan haar t3 laten zien als ze wat ouder is :)

DewiTalisa
6 jaar geleden

Ja ze is al bezig en gaat harder dan dat ik kan wennen haha. Begint al met (proberen te) staan en begint te kruipen. Het gaat zo hard! Maar daar weet jij alles van, jouw kleine man is alweer bijna 1!

DewiTalisa
6 jaar geleden

Nee hè?! Ze hoort er bij ♡

Anoniem
6 jaar geleden

Laat dat filmpje van mij maar weg hahahaha krijgt ze nachtmerries van

Anoniem
6 jaar geleden

Wat gaat een jaar toch snel. Voor je het weet loopt ze en gaat naar school. Dat geniet van elk moment wat je met haar hebt. :) Ciel

Anoniem
6 jaar geleden

Leuk! Ik was ook op 3 juli 2015 uitgerekend! Mijn zoon is op 9 juli geboren. Ook ik wist PRECIES hoe ik het bekend ging maken en deed dat op 15 december. En ja, wat gaat het ontzettend snel!

DewiTalisa
6 jaar geleden

Neee joh! Ze ziet alleen maar liefde! <3

DewiTalisa
6 jaar geleden

Leuk zeg! Ik ben 2 weken eerder bevallen, 19 juni en wij hebben het 12 december bekend gemaakt op mijn moeder haar verjaardag :)

DewiTalisa
6 jaar geleden

Ja we zijn nu zelfs al een beetje aan het rondkijken voor een school.... kan je nagaan.. eigenlijk wil ik daar nog helemaal niet over nadenken.. maar ja je slaapt één nacht en ze is 3 haha