Snap

Een gastblog van mn vrouw #13

Had ik mn vrouwtje gevraagd, dus bij deze een blogje van haar, let me know what u think miss kan ik dr overhalen t vaker te doen.

De gast blog van mijn vrouw .

Hier lig ik dan op de bank , in de vakantie en de drukke dagen net achter ons gelaten. In plaats dat mijn vrouw nu 'ziek' op de bank ligt, ben ik degene die is geveld. Ik heb last van mijn onder rug waar ik waarschijnlijk gewoon te veel van gevraagd heb, met daarnaast nog een vorm van erge keel ontsteking. eigenwijs als ik ben geprobeerd om vanmorgen de dag gewoon te beginnen en met pijn bestrijding aka zakjes ibuprofen wat eerst aardig leek te werken. Maar helaas ziek is ziek en ook ik moet er dan aan toegeven. positive thinking .... Na vannacht zal t vast wel zo goed als onder zijn.

Nu terug naar de afgelopen dagen. vorige week was het eindelijk zo ver , vakantie ! ook al gaan we niet weg wat zullen we genieten.

zaterdag zijn we als pre birthday etentje er even met de familie uit geweest .

zondag, het was de dag dat mijn vrouwtje alvast haar verjaardagsfeest ging vieren met vrienden en familie. wat hebben we genoten en is het heerlijk om zulke mensen om je heen te hebben .

gisteren was het daadwerkelijk feest , mijn schatje eindelijk 30. we hebben het rustig aan gedaan , hebben even over een markt geslenterd genieten van elkaar .

en nu komt het, ik hoop zo dat wij dit x wel zwanger zijn. Dat zou het mooiste kado zijn voor ons.

6 jaar geleden

Wat een lieve reactie weer doen mij/ons goed. Zal het doorgeven ja nog een paar daagjes wachten hopelijk geen duiveltjes deze maand. Bedankt voor t meeleven, ja moet er nu echt aan geloven ben 30 haha.

6 jaar geleden

Fijn dat jullie een leuke verjaardag hebben gevierd! Lekker genoten van elkaar:) je schrijft ook lekker... net als je vrouw.. volgens mij zijn jullie een leuk stel dat elkaar goed aanvult.. de tijd vliegt langzaam verder.. nog even volhouden dames!! Hopelijk volgende blok met positieve test!