Snap

Een dag om nooit te vergeten! ❤️ Mini baby! 🤰🏼

We kregen steeds vaker gesprekken, wanneer is het juiste moment om te stoppen met de pil? Dat is er eigenlijk niet. 

De moment was daar eind juni ‘19 zijn we gestopt met de pil en we gingen afwachten wanneer het raak zou zijn, ik wist dat de pil ook uit moest werken & daar gingen de maanden je hoopt dat je ongesteldheid elke maand weg blijft maar dat was het niet.

Op het moment dat ik dacht dat ik niet zwanger was, bleef mijn ongesteldheid een dag weg & toen begonnen ik en mij partner toch twijfels te krijgen? Zou het dan toch? Ik ging die middag boodschappen doen en heb toch een test mee genomen & mijn partner zei we kunnen wel gaan wachten tot na het weekend en ik had die drang dat ik graag een test wou doen, maar voorgaande maanden deed ik ook wel eens een test met de drang, oké dacht ik laten we maar even wachten, na het eten zei mijn partner ineens & oké we gaan nu een test doen. 

5 februari ‘20

Ik vergeet de dag nooit weer & ik had de zwangerschapstest gedaan en dan moeten we gaan wachten, wachten en nog eens wachten, mijn partner begon te ijsberen en ik werd onrustig. We lopen met zen 2en naar de zwangerschapstest en mijn partner draait hem om & huh toch echt?! We zijn ZWANGER! allebei sparkeloos en nu? Wat moeten we nu doen? Wat moeten we regelen? Oké laten we eerst maar een afspraak maken bij de verloskundige. De hele avond heb ik naar de test gekeken & er zit iets in mij wat gaat groeien zo bijzonder ❤️

Hoe was het voor jullie? 

Jaa heerlijk gevoel & maar ook weer raar ik heb echt wel een paar keer gevoeld aan mijn buik 🤰🏼 Ja dat wachten daarna was zo spannend & maar nu denk ik waar is die tijd gebleven 😵

3 jaar geleden

Wat een heerlijk gevoel hè is dat moment, het besef dat er een heel piep klein mensje in jou groeit 😍 En ik vond de tijd erna zo spannend, het duurt voor je gevoel zo lang voordat je eindelijk die eerste echo hebt.. ❤️💙