Snap
  • echo
  • ziekenhuis
  • Radboud
  • uitslag

Echo in het Radboud

Hopelijk kwam er nu wat meer duidelijkheid voor ons...


Mijn moeder ging met mij mee naar het ziekenhuis. Zelf kon ik bijna niet meer autorijden. 5 minuten was al teveel. Dus al helemaal niet zo'n lang stuk. Het was een hele weg daar naartoe. Ik was blij toen we daar waren aangekomen. Bleek dat we ook nog zeker 10 minuten moesten lopen naar de afdeling. Helemaal buiten adem kwam ik daar aan. Er was ruim 1 uur gepland voor de echo. Gelukkig hoefden we ook niet lang te wachten en waren we zo aan de beurt.

Ik kreeg een soort van hele uitgebreide 20 weken echo om het zo maar even te zeggen. Alleen werd er nu wat meer gekeken naar bijvoorbeeld de bloedvaten. Maar allereerst ging ze naar de plek kijken wat mijn verloskundige had gezien.

Maar ook de gynaecoloog in het Radboud kon niks vinden. Aan de hand van wat zij kon zien (en aan de andere echo's) denkt ze dat het een wat actievere darm was.

Onze kleine zit heel hoog. Geen wonder dat ik iedere keer zo buiten adem ben. Verder was alles nagekeken en gelukkig was het allemaal normaal. Het was fijn om uiteindelijk de bevestiging te hebben dat ons meisje helemaal in orde is.

Voor nu wens ik je een fijne dag, avond of nacht. En alle liefde voor jou. 💛

Liefs, Marjolein