Snap
  • Zwanger
  • moeder
  • vierling
  • eeneiig

Duits koppel krijgt vierling!

In het universitair ziekenhuis van Leipzig is vrijdag een eeneiige vierling geboren, meldt de kliniek. Zo'n geboorte is extreem zeldzaam.

Laura, Sophie, Jasmin en Kim zijn tien weken te vroeg met een keizersnede ter wereld gekomen. De 31-jarige moeder en haar dochters maken het goed. De meisjes wegen tussen 980 en 1.100 gram.

De kinderen liggen in een couveuse en moeten voorlopig tot kort voor hun berekende geboortedatum in het ziekenhuis blijven. De ouders hebben al een vijfjarige zoon.

Volgens de behandelende artsen is de waarschijnlijkheid een eeneiige vierling te krijgen 1 op 13 miljoen!

9 jaar geleden

Poeh! Heel bijzonder om er opeens 4 te kringen maar ik zou niet willen ruilen! Je hebt ook opeens 4 bedjes nodig, kinderwagens,autostoeltjes en de kinderopvang voor 4 baby's is onbetaalbaar. Je leven verandert wel gelijk, je hoeft je voorlopig niet meer te vervelen!

10 jaar geleden

Wow, daar ben je de hele dag mee zoet!

10 jaar geleden

Geweldig, dan ben je in een keer klaar. maar je hebt je handen en zeker meer dan vol aan. erg bijzonder.

10 jaar geleden

Zo, dat wordt inderdaad behoorlijk doorbijten de eerste jaren maar daarna lijkt het mij prachtig! Hopelijk zijn ze allemaal gezond en weten de ouders de aandacht goed te verdelen onder de 5 kinderen! (zou handig zijn als de mama ervaring heeft als crèche leidster...)