Snap

De wachtfase onzekerheid en veel vragen #8

Vandaag zou mn red devil dag moeten zijn maar... nog geen enkele druppel.

Vandaag is het de 11e dag dat ik non stop misselijk ben, ik ben gisteren naar de huisarts geweest maar het was nog te vroeg om te testen en met de urinetest zagen ze niks.

Gevraagd naar een bloedtest ivm onzekerheid maar dat doen ze pas als je 2 weken over tijd bent.

Pilletjes gekregen die zwangere vrouwen krijgen, dus werd bij het ophalen bij de apotheek gelijk gefeliciteerd voelde nogal dubbel omdat ik niks weet so far.

Dus nu afwachten tot zondag, of tot ik ongesteld word wat ik natuurlijk niet hoop of tot dat streepje eindelijk een keertje verschijnt waar dat hoort. 

Zelfs de dokter is er bijna van overtuigd dat ik zwanger ben, maar zolang ik geen bevestiging heb van een positieve test its hard to believe

Nu zo'n 5 dagen had ik bruin kleurige afscheiding echt een mini beetje dus dacht word snel ongi maar zou een week te vroeg zijn, en tot nu toe dus nog niks morgen officieel over tijd..

Gelukkig heb ik genoeg afleiding en kan ik mijn ei hier een beetje kwijt, vanavond naar een braderie, morgen playdate met onze kleine jongen en mn zusje komt morgen avondje een weekendje logeren heel erg veel zin in, ookal kan ik dr niks van dit geheime projectje vertellen hihi.

Hopelijk gaat het weekend snel voorbij en komt er snel wat duidelijkheid want dit is zo lastig.

Word vooral extra misselijk van de geur van chocolade dat heb ik normaal nooit en ben moe pff was t maar alvast zondag.

Mocht er zondag niks uitkomen maandag nog een keer testen en dan nog geen duidelijkheid het ziekenhuis maar eens polsen wat hun vinden en hun adviseren want zolang ik niet ongi word ga ik zeker niet nog een poging doen

6 jaar geleden

Ik hoop het zo erg, heb wel getest vandaag maar kwam niks uit. Maar niks anders verklaart deze vage symptomen, dus fingers crossed en wachten tot t weekens voorbij is. Bedankt voor je lieve reactie doet mij goed

6 jaar geleden

Ohhhh spannend... ik denk/hoop het ook... gun het je zo!! Ik hoop dat je een beetje afleiding hebt het weekend.. en schrijf maar lekker van je af!