Snap

De 20 weken echo: bijna op de helft

Graag vertel ik jullie over de 20 weken echo

Het is 28 juni 2022. Gelukkig voel ik mij al weer wat beter. 2 flinke infecties achter de rug waardoor ik heel ziek bleef. Het een komt na het ander. De beenkrampen zijn begonnen. Een helse pijn kan ik je vertellen. Soms duurt het wel een uur of 2 voordat het echt over is. Het enige wat een beetje helpt is magnesium erop en inwrijven. Maar het is niet leuk als je nachtenlang niet kan slapen, alleen maar ligt te huilen van de helse pijnen. Hierdoor slaap ik heel erg slecht, hooguit 4 uurtjes per nacht. Door deze krampen kan ik amper lopen. Het beperkt mij vooral in het dagelijkse leven. Het zorgen voor mijn andere 2 schatten.

Maar vandaag hadden we de 20 weken echo. Iets om naar uit te kijken. De echo duurde ongeveer 45 minuten. Nu zouden we grotendeels te weten komen of onze baby afwijkingen/aandoeningen heeft of niet. Ook kregen we het geslacht te weten. Er werd tijdens de echo heel veel verteld over wat ze allemaal zag. Ook al is het de 3e keer het blijft bijzonder. Ik vond het erg fijn dat ze zoveel vertelde omdat ik het ook interessant vind. Ik moest op een gegeven moment wel veel wiebelen en springen om te kijken of de kleine ook ging draaien. Ze werkte niet echt helemaal mee de hele tijd. Maar gelukkig hielp dit wel een beetje zodat ook alles goed opgemeten kon worden.

Maar de grote vraag, krijgen we een jongen of een meisje? Mijn voorgevoel zei een meisje en jawel hoor. We krijgen een dochter! We zijn zo trots en blij. En gelukkig is ze ook helemaal goed gekeurd!

Voor nu wens ik je een fijne dag, avond of nacht. En alle liefde voor jou. 💛

Liefs, Marjolein 

Maak nu je account aan op Mamaplaats & maak 3x kans op een DEPLAY Tablet t.w.v. €180! 🎁

1 maand geleden

Aah ik weet nog hoe erg wij uitkeken naar de echo's maar HOE irritant ik het vond om zo gek te wiebelen op dat bed. Lig je daar met je voeten op de bank in de vorm van een bruggetje, dat hele bedje ging ook altijd heen en weer..... Drama hahahaha ! Ik wens je nog heel veel succes