Snap

Boy or Girl? What will it be?

Boy or Girl. Jongen of Meisje. 

Tijdens de zwangerschap van Danni had ik super sterk het gevoel dat er een meisje in mijn buik zou zitten. Met 16 weken lieten wij een extra echo doen. Wij waren te nieuwsgierig wat het zou zijn. Fantaseren over de naam en over het snoetje van de baby. Dus toch een meisje! Toen wij de echo hadden dacht ik in eerste instantie te zien dat ze een piemeltje had, maar nee dat was de navelstreng. Om eerlijk te zijn als dat zo was geweest dan had ik toch even moeten schakelen. Een jongen! Net zo leuk en bijzonder. Maar wat doe je aan je gevoel en je gedachtes? Dat is toch heel normaal. Dat wil niet zeggen dat een kindje van een ander geslacht niet gewenst is.. Laat dat duidelijk zijn ;)

Deze keer hebben we dus weer een echo met 16 weken. Woensdag 9 september. Maar nu hebben we er voor gekozen om de echo voor de helft met de ogen dicht te bekijken en het geslacht op een briefje te laten schrijven. Voor ons blijft het nu ook een verrassing tot ons kleine mini feestje. En die is zaterdag. Dus na woensdag nog 3 hele lange nachten slapen tot we er achter gaan komen of het een jongen of een meisje is.

Welke kleur confetti komt er zaterdag uit de ballon? Blauw of roze? Nu zou ik zeggen blauw..waarom? Geen idee! Ik ben lang niet zo overtuigd als bij Danni. Mijn vriend zegt weer een meisje en mijn omgeving zegt een jongen..  En vraag je het Danni. Zij zegt standaard; Zusje! Maar dat is vast makkelijker uit te spreken als broertje haha. 

Hoe leuk is het dat we dan weer kunnen gaan nadenken over een naam en kunnen fantaseren over hoe dit kindje eruit gaat zien en of Danni een broertje of een zusje krijgt... Die twee dan samen lijkt mij zo bijzonder!

Oke... Is het al zaterdag? 

Ik ben ook benieuwd of jullie al eerder een echo lieten doen om er achter te komen of het een jongen of een meisje zou zijn? Of wilde je het helemaal niet weten dat kan natuurlijk ook. Laat het vooral even weten :) Bedankt voor het lezen! Liefs Leonie 

3 jaar geleden

Ik gok voor een 2 meisje bij jullie 🌸

3 jaar geleden

Oooh ik heb dat bij de 2e ook zo gedaan. Nooit meer haha vond het vreselijk dat die envelop er gewoon lag. Ben te nieuwsgierig 😂 Ik gok voor een meisje bij jullie 🌸