Snap
  • Zwanger
  • Inleiden
  • hogebloeddruk
  • hypertensie
  • bedrust

Bedrust? Inleiding? Help!

Echt de allerlaatste loodjes!

Inmiddels ben ik weer 24 uur thuis (na een ziekenhuisopname van 2 dagen) met weer een verhoogde dosis medicatie: Ik slik nu 18 tabletten (methyldopa en labetalol) per dag die mijn bloeddruk zouden moeten verlagen. Echter is mijn bloeddruk nog steeds ietwat aan de hoge kant: 132/94.

Door de verhoogde dosis ben ik zo suf als een hoentje, gelukkig hoef ik dan ook thuis even helemaal niets te doen: Rick zorgt ervoor dat ik zoveel mogelijk op de bank en in bed kan liggen.. Ergens vind ik dat moeilijk, om hem alles te laten doen, maar er zit nu even niets anders op!

Morgenvroeg krijg ik in het ziekenhuis de precieze datum van mijn inleiding te horen! Ik kan nu ook even helemaal nergens anders aan denken..

Ik ben zo onwijs benieuwd naar wanneer ze er zal zijn en hoe ze eruit zal zien!

Het is nu nog even strijden (zeker de bevalling dalijk nog, haha), maar ik probeer het nu allemaal op me af te laten komen.. Ik heb het toch niet zelf in de hand, hoe graag ik stiekem ook zou willen!