Snap
  • #acupunctuur
  • Zwanger
  • Spannend!

Acupunctuur

(Resultaat)

Zoals in mijn vorige blogs te lezen was had ik de ene miskraam na de andere. Van de zomer had ik eigenlijk al aanvaard dat ons gezin met z’n drieën zou zijn. Zelf heb ik ambitie om als teamleider of directeur aan de slag te gaan. Dus was aan het solliciteren.

Nu kwam ik met mijn schoonzus in gesprek dat ze bij de eerste acupunctuur had gedaan en daarna vrij snel zwanger was. Medisch konden ze niets voor ons betekenen dus ik had van baat het niet, schaadt het ook niet. 

Deze acupuncturist is gespecialiseerd in alles rondom zwangerschap. De eerste ronde was een intake en naast acupunctuur kon ik ook wel wat vitamines en mineralen om de balans in mijn lichaam beter. Dus schreef ze tabletten voor. 

De eerste paar keer keek ze naar mijn balans en bij de vierde afspraak was ik zwanger. Natuurlijk was ik al vaker zwanger maar ging het vaak mis in week 6 of 7. 

Dus toen ik 7 weken was mocht ik een vitaliteitsecho en zagen we een kloppend hartje. Ook met de termijnecho zag alles er goed uit en was ik zelfs 2 dagen verder dan ik had gedacht. 

Nu ben ik 12 weken en hebben we het toch aan iedereen verteld. De angst zit zeker nog in mijn lichaam en ben blij als alles goed blijkt te zijn bij elke echo. Toch moet ik vertrouwen op mijn lichaam. 


Lees ook: "we hebben allebei gekeken, maar uw dochtertje heeft toch echt TWEE nieren!"


1 jaar geleden

Wat mooi dat het gelukt is! Gefeliciteerd ❤️