Snap
  • Zwanger

3e X Vader, dan ben je maar een loser.....

Als je voor de 3e maal vader wordt ben je niet interessant voor de commercie.alles draait om de geboorte van een eerste kind.

Je hebt alles al, je weet alles al en je zal vast niks meer nodig hebben.Er zijn weinig producten of fabrikanten die specifiek aandacht besteden aan de vader van een nakomer of derde kind.Toch heb ik meer behoefte aan een aantal zaken.Hoe ga ik om met mijn andere twee kinderen,hoe vertel ik ze wat er veranderd, hoe leer ik ze of bereid ze voor op de nieuwe situatie.

Zo zijn er genoeg behoeften van mezelf waarin ik de kinderen en mijn vrouw zou willen voorzien,maar er geen informatie over vinden kan.alles is gericht op een eerste geboorte.

Een derde kind moet het altijd doen met oudere broers of zussen en dat vergt een ander opvoeding dan andersom.sommige ontwikkelingen gaan sneller omdat het bij de broers of zussen afgekeken kan worden.enkele ontwikkelingen worden gewoon overgeslagen omdat de trucjes hiervoor al uitgevonden zijn en uit de omgeving worden opgepikt.

Fabrikanten weten niet goed met deze behoeften om te gaan of hierop in te spelen.De focus ligt voornamelijk op eerstgeborenen.

9 jaar geleden

Helemaal mee eens! Maar hoe verder in te vullen voor fabrikanten dan? Heb je een idee? Misschien kunnen we wat ideeen verzamelen en opsturen naar prenatal of bartsmit of iets dergelijks ;)