Snap

34 weken zwanger.. Aftellen...

34 weken zwanger.. Vandaag een groeiecho en een goed gesprek met de gynaecoloog

34 weken zwanger

Vandaag was het weer tijd voor een groeiecho (die krijg je nu eenmaal als je zwangerschapssuiker hebt.)

Ons derde wonder groeit goed. Niet te klein wat bij de andere twee ondanks de suiker het geval was en ook niet te groot.. Mijn god ik moet er niet aan denken een suiker baby van 10 pond.

Ook hadden we vandaag een afspraak bij de gynaecoloog. Het werd toch eens tijd om over de inleiding te praten. Voor hun belangrijk vanwege de suiker en voor mij vooral belangrijk vanwege de endometriose en de nodige verklevingen.

Dit resulteert namelijk in een hel van een bevalling waarbij de pijn niet op en af gaat maar continu op 10 staat.

Bij onze oudste trots werkte de ruggenprik niet en deze moeder heeft daar geen fijne herinneringen aan. Het toenmalige ziekenhuis overigens ook niet want ik heb daar de vastgeschroefde kast van de muur af weten te trekken. Girlpowerrrrr……..

Ook kennen ze nu de hele Dikke van Dahle aan woorden die niet te herhalen zijn. Ik was echt een bevalzilla.

Gelukkig kreeg ik bij nummer 2 de ruggenprik gelijk nadat ze mijn vliezen hadden gebroken en de eerste wee uit zichzelf begon. Deze werkte wel en ondanks dat het met hem niet goed ging (nogmaals komt in andere blog na de bevalling van nummer 3) was de bevalling bijna pijnvrij. Wat een verademing.

Over een aantal weken is het zover dan. Heel dubbel. Ons derde maar laatste wonder wordt geboren.

Voor ons ongeboren wondertje

Zo rond als een voetbal, zo trots als een pauw.

Veel last van krampen en maagzuur maar o mijn god.. “wat hou ik van jou!”

Alle kwalen horen er nou eenmaal bij en nu je nog lekker bij mama in haar buik zit ben je nog helemaal alleen van mij.

Straks deel ik je met liefde met je papa en grote broers, misschien wordt ik dan wel een klein beetje jaloers.

Als jongste telg kom je straks middenin ons gezin… weet dat ik je nu al bemin.

Je bent namelijk de laatste baby die ik in mijn buik zal dragen , nooit meer dat getrappel en gedraai in mijn buik…Langzaam zal dat gevoel vervagen.

Maar goed nu ben ik 34 weken zwanger en geniet ik er nog even lekker van, blijf nog maar even zitten zolang dat nog kan.

Lieverd ik hou van jou!

6 jaar geleden

Zo mooi dat jullie een boodschapje schrijven aan jullie ongeboren wondertje!