Snap

Nu gaat de knop écht om!

De strijd met de weegschaal.. Ik denk dat iedere vrouw het wel herkent. Voor mij wordt het tijd om die strijd aan te gaan, kom maar op!

Mijn lifestyle krijgt een 'upgrade'

Mensen in je omgeving zullen altijd tegen je zeggen dat je niet dik bent, dat je er goed uitziet en dat lijnen absoluut niet nodig is. Misschien hebben deze mensen soms wel gelijk, maar het gaat om het 'fijn in je vel zitten'. Het maakt niet uit of je een paar kilootjes te zwaar of te licht bent, als je maar blij bent met jezelf. Als dat laatste niet het geval is, vind ik dat je er iets aan moet doen. En laat dat nou net hetgeen zijn waarom ik mijn lifestyle even een 'upgrade' ga geven! Ik vind mezelf echt niet te dik, maar ik weet wel dat ik mezelf prettiger voel wanneer mijn broeken toch net even ietsjes makkelijker aan gaan en ik niet 10x mijn buik hoef te checken voordat ik mezelf durf te vertonen in een overvol zwembad. Toevallig was dit laatste vorige week aan de hand toen ik met een paar vriendinnen naar de sauna ging. Toen ik voor de zoveelste keer in de spiegel keek en toch niet helemaal tevreden was, besloot ik om de volgende dag meteen een abonnement bij de sportschool af te sluiten. Maar.. "alleen met bewegen red je het niet" zei een wijze man ooit tegen me. Nu ben ik al goed bezig qua voeding. Zo zorg ik altijd voor een licht ontbijt, lunch en diner vol met groenten. Waar qua voeding nog wel winst te behalen valt, is bij de tussendoortjes. Daarom besloot ik een pakketje met Smart Snacks bij Body & Fit te bestellen. Aangezien ik het merendeel van de week bij mijn collega's op kantoor doorbreng, liet ik het pakketje aankomen op mijn werk. Op het moment dat het pakketje aankwam op kantoor was het feest.

Feest op kantoor

Zoals jullie misschien wel weten werk ik op de redactie van Mamaplaats. De redactie bestaat alleen maar uit vrouwen en voeding, diëten en 'de weegschaal' zijn dan ook veelbesproken onderwerpen. Toen mijn pakketje met Smart Snacks binnenkwam waren mijn collega's niet weg te slaan bij mijn pakketje en meteen onwijs nieuwsgierig. 'Wat heb je daar Tina?', 'Laat eens zien', 'Hoe werkt het precies?', 'Ziet er lekker uit, laat ons ook eens proeven!'. Voordat ik het pakketje even rustig kon bekijken waren mijn collega's al in de weer met de cakejes en koekjes die in het pakket zaten. In al ons enthousiasme besloten we om alle producten eens even grondig te proeven en testen!Het pakket bestond uit Smart Cake Bars, Smart Break, Smart Proteindrink en Smart Squeeze (protein pudding). De Smart Cake Bars en de Smart Breaks waren al meteen favoriet bij mijn collega's! Je hebt echt het idee dat je even een 'lekkere snack' mag eten en dat je aan het 'zondigen' bent, terwijl je eigenlijk gewoon verantwoord bezig bent en wat extra eiwitten binnenkrijgt zodat je lekker vol zit. De Protein drankjes en Protein pudding zaten in verschillende smaken in het pakket. Bij de drankjes was de cappuccino-smaak de favoriet en bij de pudding de fruitsmaak. De drankjes en pudding zijn als tussendoortje te vullend. Deze zijn naar mijn idee goed voordat ik de sportschool induik. Even een flinke eiwit boost en knallen! Kom maar op ik ga de strijd aan!Dit bericht is voortgekomen uit een samenwerking met Body & Fit, maar de inhoud ervan is van onszelf.

6 jaar geleden

Ik vind ze niet super lekker eerlijk gezegd... Maar prima te doen als je wil afvallen of aan het opletten bent hoor! Maar als ik echt even wil zondigen, koop ik een echt knopper of twix!

6 jaar geleden

ik ken de cakejes al! wij vinden ze erg lekker, helemaal met wat verse vruchten erbij. de protaine drankjes ken ik ook, maar ben ik geen fan van.

6 jaar geleden

Snacks zijn zooooo lastig te weerstaan! Een avondje op de bank en het is alweer zover....... dan roept de chocola me gewoon uit de la. en hop dan ben ik weer te zwak haha. ach, komt vast met alleen sporten ook wel goed!

6 jaar geleden

Heel herkenbaar, ik haat de weegschaal.. zal nooit mijn beste vriend worden haha! heeft altijd zijn eigen wil en vaak maakt hij je gefrustreerd ipv blij. leuk om te lezen dat ik daarin niet alleen ben(al wist ik dat al wel ergens).