Snap

Maak ik wel de juiste keuze?

Mijn twijfel nu ik moeder ben..

41 weken al een kleintje dragen, ik was nieuwsgierig naar alles.. en nu is Sev geboren! maar nu de gedachten ik denk wel eens ‘hoe weet ik of ik de juiste keuzes maak?’.

Hoeveel mocht ik aankomen tijdens mijn zwangerschap? Hoe werkt de voeding precies voor een kleintje?.. Na veel artikelen te hebben gelezen over zwangerschap, flesvoeding of borstvoeding zit mijn hoofd soms even vol. Eerlijk is eerlijk :).

Omdat dit mijn eerste zwangerschap is, voelt het ook erg spannend wat er komen gaat. Voor nu heb ik antwoorden gezocht op internet, diverse sites. Maar toen kwam er voor mij een fijn lichtpuntje de hoek om kijken, zelf heb ik meer inzicht gekregen in mijn vragen door het fijne platform het Hero Instituut voor Babyvoeding. uiten het fijne contact met voedingskundigen zijn een hele hoop handige infographics, filmpjes, artikelen en handige schema's te vinden. Een tipje die ik graag met jullie wil delen. Geen moeilijke termen, gewoon fijn en duidelijk.

Stiekem twijfels over voeding of bepaalde keuzes? Net zoals ik? Hero Instituut voor Babyvoeding is een fijn en laagdrempelig platform voor jonge ouders, de voedingsdeskundigen zijn lieve vrouwen die staan te popelen om ons als mama’s helpen.

Klein tipje van mij, liefs.

Dit artikel is in samenwerking met: Het Hero Instituut voor Babyvoeding

Ja lastig altijd. Ik denk dat je moet doen wat voor jou het beste voelt. Daar ben jij de rustigste moeder door. En dat is dan weer het fijnst voor je kindje. Liefs, Laura