Snap

Lekker eten met Gerber!

Bekritiseren van anderen

Het blijft een bijzonder verschijnsel: het bekritiseren van andere ouders. Ik zeg niet dat ik nooit vraagtekens heb bij het zien van andermans opvoeding, maar ik zal deze nooit op een negatieve manier uitten. Als ik er echt meer over wil weten dan stel ik mij open en vraag ik ernaar. Ik ben benieuwd naar de gedachte erachter. Zo is het al vaak gebeurt dat mijn eerdere vraagtekens, plots ook mijn manier van aanpakken werd. Zo mooi en leerzaam! 

Loslaten

Neem Keet haar manier van eten, die kent twee kampen: "OMG DAT JE DIT KAN LOSLATEN! ZO VIES!" En "Wow, wat doet ze dit goed!" Ik laat Keet namelijk zelf eten met haar handen of een lepel/vork. Geen slab voor haar, die haat ze. Ja, als gevolg zit alles onder de pasta, boerenkool, rode saus en twijfelachtige smurrie. Alleen ze eet goed, dus laat ik het los. Zoals veel in het ouderschap: loslaten en concessies doen, maar altijd uit liefde ;)

Potjes voeding

Keet eet zo nu en dan ook potjes voeding. Echte dare devils zijn wij! Grapje natuurlijk, er is niks mis met een maaltijd uit een potje. De Gerber plant-tastic maaltijden zijn 100% plantaardig & biologisch. Ze zijn gemaakt van groenten, peulvruchten en granen. Daarnaast zitten ze ook nog eens vol met vezels en eiwitten. De perfecte manier om een variatie aan het voedselpatroon van je kleintje te geven!

Je kunt nu zelf gratis twee maaltijden testen van Gerber. Klik hier voor de link en maak gebruik van de cashback korting!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Gerber babyvoeding.

5 maanden geleden

Is toch superhandig die potjes soms! Daar zit alles in wat een kind nodig heeft!

5 maanden geleden

Zooo herkenbaar! Ik heb ook een Keet hahaha! Hier mag onze dochter ook lekker eten hoe ze wilt en het allemaal zelf doen, zonder slab. Ook als ze iets wits aan heeft en we iets met rode saus eten 😂 Heel vaak zelfde opmerkingen gehoord.

5 maanden geleden

Haha nou Manu doet eten op dezelfde manier hier. Lekker boeiend!

5 maanden geleden

Zo lastig al die oordelen. Mensen beseffen niet dat woorden soms pijnlijker zijn dan daden. Als we elkaar nu allemaal eens in onze waarden laten, ziet de wereld er een stukje mooier uit❤️