Snap

Basics in de koelkast #plussupermarkt

We vroegen onze volgers op Instagram of zij afgelopen zomer team staycation of team eropuit waren... Het resultaat? 81% genoot van de vakantie in eigen land/tuin! Ook de komende periode zullen we meer dan ooit thuis zijn. Wat haal jij allemaal in huis? We vroegen welke basics jij sowieso in de (koel)kast hebt. Onderstaand een top 5, maar vul gerust aan in de comments!
Snap

1: IJsjes

Met stip op 1 staan ijsjes... Of het nu zomer, winter, herfst of lente is, kinderen lusten altijd wel een ijsje. Waterijsjes, chocolade-ijsjes en voor de fanatiekeling: zelfgemaakte ijsjes. Tip: je kunt een herbruikbaar rubberen ijsvormpje kopen waarmee je heel gemakkelijk kleine kinderijsjes maakt. Een beetje yoghurt of fruit erin en hop, in de vriezer! Overduidelijk een basic om altijd in huis te hebben :) 

2: Watermeloen

Perfect met warme dagen, je kunt er bijna onbeperkt van eten en heerlijk verfrissend en makkelijk uit het vuistje te eten. Wanneer het iets kouder wordt kun je van de watermeloen overstappen naar bijvoorbeeld galia meloen. Stukje ham eromheen... smullen!!!

Snap

3: Radler en 0% biertjes

Nog hoger scorend dan alcoholhoudende drankjes staan radler en 0% biertjes. Tegenwoordig is bijna elk soort bier alcoholvrij te verkrijgen. Van witbier en blondbier tot aan ongeveer elke fruitsmaak die je maar kunt bedenken. PLUS heeft een heel ruim assortiment aan 0% bier, check hier. 

Nu de herfst in aantocht is komen ook de tripple en bokbiertjes om de hoek kijken, cheers!

4: Groente en fruit

Vooral de 'koude' groenten zoals komkommer, tomaat en paprika zijn populair in de zomer. Wanneer je deze even in de vriezer legt heb je een nog 'coolere' snack! Met een klein hummus dipje heb je verder niet veel meer nodig. Ook fruit is veel genoemd in ons onderzoekje. Aardbeien, blauwe bessen en druiven. Tip: haal een grote zak diepvries fruit en meng af en toe met wat spa rood of gewoon water. Ultiem verfrissend! 

Dat diepvriesfruit is ook heel handig voor smoothies en het maken van havermout. Een handje rood fruit erdoorheen en zo tover je een simpele bak havermout om tot een roze feestje :) 

Snap

5: SOEP

Handig voor na een drukke dag: soepje! Zelfgemaakt of kant-en-klaar, PLUS heeft een groot aanbod aan lekkere, en gezonde soepen. Van champignon en pompoen tot aan tomaat en courgette soep. Mochten jouw kinderen soms wat moeite hebben met hun bordje of kommetje leegeten? Dan kun je het proberen met een rietje - succes gegarandeerd!

6: Gratis bezorgen

Elke week zijn er bij PLUS diverse producten waarbij je gratis verzending krijgt. Dit zijn meestal producten die je altijd wel in je voorraadkast kunt gebruiken. Zo hoef je met het warme weer niet te sjouwen met de boodschappen en kun je rustig vanuit je hangmat de bovenstaande top-5 in je winkelmandje leggen :) 

Welke basics heb jij altijd in huis? 

3 jaar geleden

Ik heb altijd gezeefde tomaten in huis om een snelle pasta saus of soep te maken. Bloem om te pannenkoeken te bakken of wat anders lekker. Altijd yoghurt, brood pindakaas en hagelslag en fruit.

3 jaar geleden

Hier achteraf ook veel te veel bloed verloren. Ik had moeten bellen , maar dacht dat dit erbij hoorde