Snap
  • Vakantie dagje weg
  • gezin
  • vakantie
  • samenzijn
  • Centerparcs

Vakantie vieren in eigen land

Ruil je woonkamer in voor een ruime, groene omgeving

Blijf jij deze zomervakantie thuis? Maar, wil jij er toch nog een paar dagen tussenuit met je gezin? Dan hebben wij dé gouden tip voor jullie! 

Center Parcs bewijst namelijk dat je niet ver hoeft te gaan voor dat échte buitenlandgevoel. Ruil daarom je woonkamer in voor een ruime, groene omgeving waar jij met je kindjes kunt genieten van de Nederlandse zomer.

Jong & oud

Bij Center Parcs hebben ze de leukste activiteiten voor jong en oud. Een zwemochtend in het tropisch decor en daarna een luiermiddag op het strand terwijl de kinderen watersporten proberen? Check! Zijn jullie gek op barbecueën? Dan kun je aan het eind van de dag ook nog eens de barbecue aanzetten in je privétuin. 

Leuk om te weten: bij Center Parcs zijn ze ook druk bezig met het volledig renoveren van maar liefst 8 parken voor jouw perfecte zomervakantie in Nederland. Uit onderzoek blijkt namelijk dat we meer en meer quality time met elkaar willen doorbrengen in luxe vakantiehuizen, dat we rust en cocoonen op prijs stellen, maar dat we dat ook willen doen in een mooie omgeving. Center Parcs geeft gehoor aan deze wensen! Kan jij niet wachten om te kijken hoe dat eruit ziet? Zie hier alvast een klein voorproefje. 

Snap

Last minute deals

Voor veel mensen is een vakantie dit jaar nog onzeker. Daarom verwent Center Parcs jullie met geweldige last minute deals! Boek je nu een verblijf dan kun je tot 21 dagen voor aankomst eenmalig gratis omboeken met een uiterste aankomstdatum t/m 31/03/2021*. *Bekijk hier voorwaarden

Kimberly genoot afgelopen weekend al met haar gezin van een last minute deal in park de Eemhof. Samen met haar twee broers en twee dochtertjes hebben zij een heerlijk weekend gehad! Ondanks COVID-19 konden zij naar het tropisch zwemparadijs, het strandje en naar de kinderboerderij! Allemaal volgens de maatregelen. 

Bij Center Parcs was alles supergoed geregeld en konden we echt even samenzijn.

Veiligheidsmaatregelen

Alle parken van Center Parcs hebben onlangs het Kiwa COVID-19 keurmerk ontvangen. Lees hier meer over dit keurmerk. 

Snap
Snap
Snap

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Center Parcs.