Snap
  • Vakantie dagje weg
  • speelparadijs
  • speelplezier

Het krijspaleis is nu een waar speelparadijs!

Toen de corona ons land binnen kwam denderen sloot ook abrupt het indoorspeelpark hier in de buurt de deuren. Dit tot groot verdriet van mijn dochtertje Femke die een groot fan is.

Ze begreep niet goed waarom zij niet kon spelen daar en niet naar binnen mocht. Tja hoe leg ik dat nou uit?

Rutte bleek de sleutel, hij zei dat we niet meer mochten! (sorry Rutte iemand moest de ‘boeman’ zijn en in theorie was je dat ook voor onze dochter. Die vond het echt niet aardig van je dat ze niet meer mocht, ook al was dat voor onze veiligheid maar dat was een beetje moeilijk uit te begrijpen)

Dit mocht niet meer van meneer Rutte omdat door de corona iedereen ziek werd en dat kan natuurlijk niet.

Nee dat begreep Femke wel want ziek zijn is niet leuk! De lieverd 🥰

Wanneer het van meneer Rutte weer mag (en mamma het aandurft, maar dat hield ik even achterwege) zouden we gelijk weer gaan.

Beloofd mamma? Beloofd Femke!

Vandaag was het zo ver, we gingen er naar toe. Toen ik vertelde dat we van Rutte weer mochten spelen gloeide dat snoetje helemaal op! Echt mamma?

Ja maar we mogen maar een paar uurtjes daarna mogen anderen kinderen weer. Ja dat is aardig van Rutte die denkt aan alle kindjes, wel zo eerlijk.

Is goed mamma! Zei Femke, gaan we nu?

Ik moest een tijdslot reserveren en het kaartje vooraf betalen zodat er geen rij bij de kassa zal zijn.

Prima doen we en daar gingen we!

8.30 stonden we voor de deur en kon de speelpret beginnen!

Tot 11.30 hadden we de tijd, eerder mag je natuurlijk gaan, maar Femke wilde haar tijd volmaken. En ik kan haar geen ongelijk geven.

Haar gezicht was zo geweldig! Ja daar doe je het toch altijd voor als moeder, je kind gelukkig zien.

Stralend snoetje!!

Toen de schoenen uit waren vloog zij rennen door de hele hal. Springen op de trampoline, van de glijbaan, hups de toren in, even drinken, hoi mamma, doei mamma en dooooor! En dit in het bijzijn van Babyborn!

Wat heerlijk dat het weer open was, na 3 uur vol gas zitten we dan nu heerlijk op de bank.

Uitgeteld en voldaan. Wat een top ochtend.

De regels waren duidelijk en de ouders hielden zich er goed aan, dat was ook erg fijn en geeft vertrouwen in deze tijd van versoepeling.

Toch hoop ik dat alles ook echt goed blijft gaan, wat de corona betreft, maar voor nu meneer Rutte bedankt, we hebben genoten!