Snap
  • Vakantie dagje weg
  • vakantie
  • Reis
  • disneyland
  • disneylandparis

Het is weer tijd om magie te beleven!

En om dromen te laten uitkomen...

Heb jij het ook zo gemist om magische momenten te beleven met je gezin? Dan hebben wij goed nieuws! In Disneyland Paris hebben ze namelijk hard gewerkt om jou, samen met familie of vrienden, weer fantastische avonturen te laten beleven! Benieuwd hoe de heropening van Disneyland Paris eruit ziet? In dit artikel vertellen wij alles over

Ondanks de maatregelen in de parken, is de beleving in Disneyland Paris nog steeds magisch. Zo zijn alle attracties gewoon geopend en kan iedereen een leuke selfie maken met zijn/haar favoriete Disney figuur! 

Dromen laten uitkomen

We mogen weer! Het is nu de tijd om dromen van je kinderen te laten uitkomen. Laat ze genieten en zie ze springen van plezier bij hun favoriete Disney figuren zoals Mickey, Minnie en heel veel anderen. Zie hun ogen schitteren van magie wanneer ze de werelden bezoeken van Frozen of Toy Story. Zijn jouw kinderen snelheidsduivels? Beleef samen hun eerste rit in spannende attracties! 

Maak deze zomer een droomreis

Droom jij van verre plekken? Dan is een droomreis door Disneyland precies waar jij deze zomer naar op zoek bent. Hier beleef je wereldwijde avonturen vlak naast de deur! 

Het wilde westen

In het wilde westen zet jij je cowboyhoed op en galoppeer jij naar Frontierland. In de wagentjes van de Big Thunder Mountain beleef jij de wildste rit van het Westen. Daarna kun je genieten in Lucky Nugget Saloon van de heerlijke countryuziek en een tex-mex maaltijd!

Na zonsondergang blijf je in de sfeer met een verblijf in Disney's Hotel Cheyenne. De perfecte plek voor alle cowboys en cowgirls om heerlijk uit te rusten vlak bij de Parken!

De Caraïbische eilanden 

Droom je van tropische eilanden? Stap dan aan boord bij Captain Jack Sparrow en hijs de zeilen voor een avontuurlijke boottocht in Pirates of the Caribbean. Maak je borst maar nat voor een spannende reis naar de tijd van de piraten.

Zeerovers van alle leeftijden kunnen ook de mooiste souvenirs buitmaken in Le Coffre du Capitaine . Daarna vertellen ze hun belevenissen bij een vrolijke creoolse maaltijd in Captain Jack's - Restaurant des Pirates.

Scandinavië

Zoeken jullie toch liever verkoeling op? Dan is Scandinavië in het Hoge Noorden de plek waar jullie naartoe moeten gaan, het kan bij Animation Celebration in het Walt Disney Studios Park. Hier maak je een muzikale ontdekkingsreis door het rijk van Arendelle en beleef je magische momenten met al je Frozen vrienden. De toch door Scandinavië voert je langs Wandering Oaken's Trading Post & Sauna naar de top van de Noordelijke berg en het oogverblindende ijspaleis van Elsa!

Wil jij weten welke delen je nog meer kunt bezoeken in Disneyland Paris? Klik hier!  

Veiligheids- en gezondheidsmaatregelen

Om jouw magische reis zo veilig mogelijk te maken, heeft Disneyland Paris uiteraard ook veiligheids- en gezondheidsmaatregelen genomen:

Beperkt aantal gasten in de parken. De gezondheid van gasten en Cast Members staat voorop. Om de richtlijnen van de overheid met betrekking tot afstand te kunnen opvolgen, is Disneyland Paris genoodzaakt om een beperkt aantal gasten in de parken toe te staan en om reserveringen van toegangstickets vooraf te verplichten. Wil jij je ticket boeken? Dat kan hierAfstandsmaatregelen: In het hele resort worden afstandsmaatregelen getroffen in wachtrijen, attractie-voertuigen, boetieks, hotels, restaurants en andere faciliteiten. Lees hier meer over de afstandsmaatregelen. Persoonlijke bescherming en aangescherpte reinigingsprocedures: In het hele resort worden verschillende gezondheidsmaatregelen getroffen. Het dragen van een mondkapje is verplicht voor iedereen ouder dan 11 jaar, in het hele resort zijn meer dan 2.000 desinfectiepunten en handwasstations beschikbaar én Disneyland Paris verscherpt de bestaande normen voor hygiëne door de frequentie van schoonmaakmaatregelen te verhogen.Speciale training voor de Cast Members: Cast Members spelen een sleutelrol in het begeleiden en uitleggen van nieuwe maatregelen aan gasten, het beantwoorden van vragen en het aanmoedigen van iedereen om deze maatregelen te volgen voor een bevorderde gezondheid en veiligheid van iedereen.

In onderstaande video worden de maatregelen nogmaals op een leuke manier uitgelicht: 

Kan jij niet wachten om jouw droomreis te boeken? Bekijk hier alle tickets en arrangementen. 

Sommige ervaringen, shows of evenementen zijn mogelijk niet beschikbaar of kunnen worden gewijzigd bij heropening, afhankelijk van de ontwikkeling van de gezondheidsmaatregelen en aanbevelingen van overheidsinstanties, kijk op Disneyland Paris voor meer informatie. Promotiematerialen laten de huidige operationele richtlijnen en veiligheids- en gezondheidsmaatregelen (zoals het verplicht dragen van een mondkapje voor gasten vanaf  11 jaar en afstandsmaatregelen) niet zien. Kijk hier voor belangrijke details die je moet weten voor je bezoek.

3 jaar geleden

Geweldig! Een droom voor m'n twins

3 jaar geleden

Wat een tof filmpje ook! Dit geeft vertrouwen!