Snap
  • Vakantie dagje weg
  • zomervakantie
  • Frankrijk
  • family
  • #genietenmeteengroteG
  • vakantie2020

Corona en vakantie

De eerste helft van het jaar zit erop. Een paar weken rust daar ben ik (net als iedereen) aan toe. Maandag (week 30) zijn wij vertrokken naar Frankrijk. We hadden deze vakantie in Februari al geboekt, maar door Corona zaten we wel eerst in twijfel. Uiteindelijk toch besloten om gewoon te gaan na mail contact met de camping. En ik ben nu ik dit typ echt heel blij dat we gewoon gegaan zijn. De heenreis verliep ook goed. Smiddags rond een uur of 15.00 zijn we vertrokken. Om de 3 a 4 uurtjes stopten we om even de benen te strekken en wat te gaan drinken. Snachts hebben de kinderen heerlijk geslapen op de achterbank. En wij deden ook nog een uurtje even onze ogen dicht. En dinsdag rond een uur of 12.30 kwamen we aan op de camping.Het was een prachtige en geweldige camping, Nederlandse receptie. Dat vind ik altijd heel makkelijk. We hadden een kleine kinderboerderij, kinderen konden elke dag om 9.00 kijken hoe de dieren gevoerd werden. Dit was alleen de laatste dag gelukt, de hele vakantie waren we niet eerder wakker als 9.00 uur. Animatie was er ook, alleen onze kinderen durven er nooit echt naar toe te gaan. Ze hebben 1x een lampion geknutseld en meegelopen met de lampionnen optocht. Een mooi groot zwembad waar de kinderen heerlijk in konden spelen. En ze vermaakten zich daar prima in. Ze sprongen vanaf de kant zo het water in. Vorig jaar deden ze dat helemaal niet en wilde ze ook niet graag zwemmen. Maar dit jaar gelukkig wel. Zo fijn. Ze gleden van de glijbaan en gooide balletjes naar elkaar. En als de kinderen genieten, genieten wij als ouders ook.

Snap

Dit jaar hebben we ondanks corona ook nog wat plaatsjes en kleine marktjes bezocht in de omgeving. Dit ging allemaal op een veilige manier. In openbare binnenruimtes een mondkapje. Als ik het vergelijk met Nederland, is Nederland echt druk en was het daar heel rustig. We hebben veel rondgereden door de omgeving. Wat de kinderen ook heel leuk vinden.

 

Snap
Snap
Snap

Na 2 weken op de camping werd het weer tijd om naar huis te gaan. De terug weg is ook heel makkelijk gegaan. We reden smorgens om een uur of 11.00 weg. En waren snachts om 02.30 weer thuis. De kinderen konden we zo overleggen in bed en sliepen zo weer verder. De terug weg gaat voor je gevoel ook altijd een stuk makkelijker dan de heenweg.

Wij verbleven in onze vouwwagen voor het tweede jaar. Zo fijn om te kamperen. We hebben een 8persoons. De jongens sliepen samen in het ondertentje. En Louisa sliep daar boven in het tweepersoonsbed. En wij sliepen samen in het andere tweepersoonsbed. 

Al met al een geweldige vakantie gehad met ons gezin!

Liefs, NathalieInstagram @nathalie_mamavandrie