Snap
  • Vakantie dagje weg
  • mamaplaatscollab
  • kinderhulp
  • zomerpretpakketen

Alle kleine beetjes helpen - doneer en maak gezinnen heel gelukkig!

Samen met een top-team aan Mamaplaats bloggers/influencers hebben we ons ingezet voor Kinderhulp. Met de opgehaalde donaties tot nu toe zijn 5.000 kinderen in Nederland die opgroeien in armoede verrast met een Zomerpretpakket. We willen nog meer gezinnen blij maken met wat extra pret deze zomer, help jij mee met een donatie? Alle kleine beetjes helpen!

Zomerpretpakket

De zomervakantie staat ook weer voor de deur. Zes weken vol leuke dingen. Voor de meeste kinderen dan... Want een plons in een zwembadje buiten, ’s avonds lekker lang buiten op de skeelers of de step, een dagje uit of een simpel ijsje: dat zit er voor ruim 300.000 kinderen in Nederland niet in. Thuis is daar simpelweg het geld niet voor.

Voor 1 op de 12 kinderen in Nederland is een zomer vol leuke dingen niet goed haalbaar: zij groeien op in armoede. Kinderhulp heeft een Zomerpretpakket samengesteld die ze aan 5.000 gezinnen hebben gedoneerd.

Het Zomerpretpakket is een tas vol met leuke spullen. Tóch een voetbal, naar de bioscoop, een leesboek, een waterpistool en meer. Dingen die heel gewoon lijken, maar voor deze kinderen het verschil gaan maken deze zomer. Zodat zij wél een keer mee kunnen doen met een watergevecht en na de vakantie op school óók iets leuks kunnen vertellen over de vakantie.

Klik om te doneren aan Kinderhulp

Klik om te doneren aan Kinderhulp

Klik om te doneren aan Kinderhulp

Samen met jullie is Mamaplaats de uitdaging aangegaan om voor zoveel mogelijk kinderen een Zomerpretpakket mogelijk te maken. Er kan nog steeds gedoneerd worden met elk bedrag. Precies waar jij je goed bij voelt en wat past bij jouw portemonnee.