Snap
  • uitjes
  • nachtjeweg
  • Münster

Weekend getaway in Münster

Er even tussenuit zonder Nora

Op 23 december mocht ik 28 kaarsjes uitblazen. Ik kreeg van Jordy, mijn vriend, een nachtje weg naar Münster met z’n tweetjes. Al is het wel even moeilijk om zonder Nora weg te gaan, het is zo fijn om er echt even met z’n tweeën tussenuit te zijn. Helemaal tijd voor elkaar, zo belangrijk als je het mij vraagt.

Op vrijdagochtend 6 januari brachten we Nora naar opa en oma. Na een bak koffie zijn we de weg op gegaan. Wij wonen in Twente en dus is Münster voor ons maar een uurtje(!) rijden. We verblijven in het H4 hotel en deze kan ik je echt aanraden. Midden in het centrum, een goed ontbijt en leuk uitzicht op een pleintje. Het hotel bestaat uit twee gebouwen. Wij sliepen in gebouw twee, boven de Esprit en Bar Celona. Echt helemaal top.

Snap

Nadat we onze spullen hebben gedropt lopen we het centrum in. Jordy had van te voren een leuke lunchtent opgezocht: Frittenwerk. Met de nodige honger gaan we hier op af. Frittenwerk is een Canadees Fastfood restaurant. Ze hebben hier allerlei soorten frietjes met verschillende toppings. Het oogt als een hippe McDonalds. Bij het digitaal bestellen krijg je een naam en als deze wordt omgeroepen is je eten klaar. Jordy kreeg de naam ‘Mr. Freeze’. De patatjes zijn echt héérlijk dus ga ik hier ook zeker even langs when in Münster.

Snap
Snap

Met een volle buik struinen we door de straten van Münster. Wat is het hier mooi! Mooie oude kerken en torens, oude panden, luxe winkels, maar ook gewoon lekker de H&M en de Zara.

Snap

Na het shoppen frissen we ons even op in het hotel en daarna eten we bij het Gasthaus Grosser Kiepenkerl, we hadden hier gereserveerd. We hadden ook proberen te reserveren bij Gäststätte Töddenhoek en Altes Gasthaus Leve, maar deze waren beide vol. We waren op zoek naar een ouderwets, Duits, herbergachtig restaurant en dat is uiteindelijk gelukt! Heel sfeervol en lekker eten. We eindigen ons avondje in The James, een sfeervolle pub. Gezien mijn zwangerschap mag ik helaas niet drinken, maar ze hebben ook genoeg alcoholvrije opties.

Wij hebben met Nora niks te klagen, want ze slaapt meestal tot 7:30/8:00 uur uit, maar het was wel even lekker om een ochtend uit te kunnen slapen en vooral het niet meteen iets hoeven wanneer je wakker wordt, héérlijk. Op standje tranquilo komen we onze ochtend door en genieten we van een heerlijk ontbijtje. Na het uitchecken lopen we nog even de sportwinkel naast ons hotel binnen en scoren we een koffie bij de Starbucks. Onze 24 uur in Münster zijn meer dan geslaagd. En nu… snel weer Nora ophalen!


Wil je meer weten, zien en horen van mijn leven? Volg me dan via Instagram @liefs_elsa


Wil jij mom influencer worden bij Mamaplaats? Maak hier je account aan! ❤️

Snap
1 jaar geleden

Zijn wij ook geweest een paar weken geleden!

1 jaar geleden

Wat leuk! Ik zou zeker nog wel een keertje teruggaan

1 jaar geleden

Heerlijk zo lekker weg ❤️

1 jaar geleden

Leuk!

1 jaar geleden

Dat ziet er leuk uit!😍

1 jaar geleden

Klopt! Het is een aanrader. De kerstmarkt schijnt er ook erg leuk te zijn!