Snap

We wonen gewoon 6 weken in Buenos Aires!

& what's next:

We “wonen” gewoon 6 weken in Buenos Aires☀️🇦🇷 & whats next 😍⤵️

Bizar, dat we hier zijn. Het voelt soms “fout” dat we gewoon maar relaxed doen, niet naar werk gaan, alleen maar leuke dingen doen. Dat kan toch niet?

Mitch werkt uiteraard wel vanuit hier. Hij begint vroeg in de ochtend en tot de meisjes wakker zijn, gedoucht, ontbeten, even spelen, dan is hij alweer klaar.

Vandaag wordt onze 5e dag alweer. De stad is enorm en we moeten echt van tevoren wel kijken waar we heen gaan. Anders kom je niet zomaar op de mooie plekken.

De kids doen het echt geweldig. Alsof het normaal is voor ze. En ik voel me ook steeds wat meer relaxed.

Het was gister opeens 13 graden 😳, ipv 30! Haha. Gelukkig wordt het vandaag weer warm. We gaan vandaag naar La Boca, een kleurrijke buurt waar tango op straat wordt gedanst 😍, ik ben heel benieuwd.

Dit was gisteren in Puerto Madero, een luxe haven. Echt prachtige gebouwen! Het ijsje is bij ons om de hoek. Elena en ik schrijven elke dag in ons reisboek 🥰. En de laatste is vanochtend, ik ben zo dol op onze tuin. Word meteen vrolijk wakker zo in de ochtend met dat groen en de zon 😍

Na deze 6 weken gaan we voor net zo lang naar Mexico 😍☀️.

Jullie ooit in Buenos Aires of Mexico geweest, of zou je daar graag naartoe willen? ☀️

Trending op Mamaplaats: Dit willen we nooit meer meemaken..

Wat geweldig!! Geniet ervan en hou ons op de hoogte hoe het gaat. Leuk om in een andere blog te vertellen hoe de kinderen omgaan met deze verandering! Liefs, Laura

Lief, Dank je wel!! En leuk idee! Heb ik zojuist een stukje over geschreven. Liefsss