Snap
  • Vliegreis
  • #moederschap
  • gezinsvakantie

Spullen die onze redding waren voor de kinderen

tijdens onze vliegreis

Een klein recap van onze reis vandaag. Ondanks dat we al heel wat keer op reis zijn gegaan met de kids, was ik nu meer aan het opletten hoe we het ons zo makkelijk mogelijk kunnen maken tijdens de wereldreis straks.

1. De draagzak.
Allereerst wat ECHT onze redding was vandaag was de draagzak. Normaal is ie al fijn om je kindje bij de gate in de draagzak te doen. Dan heb ik m’n handen vrij om Elena te sturen en wat te dragen. Nu moesten we opeens een heel stuk met de bus. Gelukkig had ik haar na onze koffie op Schiphol al uit de buggy en in de draagzak gedaan, want het regende buiten en we waren weer eens aan de late kant bij de gate 😂. Om haar na de bus, in de regen met alle tassen en Elena sturen, nog in de draagzak te moeten doen was een stuk oncomfortabeler geweest. En koud en nat🥶. En toen we waren geland sliep ze en kon ze zo hup slapend de draagzak in🙌🏻

2. De jetkids koffer voor Elena. Heeeel Schiphol zat zij heerlijk op haar koffer van @stokkebaby , ze vond het zo leuk en hij rijdt zo makkelijk. We konden goed doorlopen 😂 iedereen met een peuter knows the trouble. Je kunt er in het vliegtuig ook een bedje van maken, dat gaan we straks tijdens de wereldreis doen, veel nachtvluchten😍.

3. LOTS of Food 😂. Van broodjes, tot babykoekjes, biologische knijpfruitjes. Uiteraard tijdens het opstijgen een flesje voor Olivia. Best way to keep Children calm 😂 & ons ook.

4. Stickerboeken voor Elena. Elena is gek op die aankleedboekjes. Maar nu hebben we ook een super leuk “create your Farm” boekje. Waarin je dus je eigen boerderij kunt stickeren😍 echt heeel leuk! Ze hebben andere versies.

5. Kindertablet voor Elena, ze hebben zulke leuke educatieve spelletjes tegenwoordig. Ze leert Engels en schrijven 😂. En ze kijkt ook lekker films en doet nutteloze spellen hoor😂🙌🏻 balans.

Wat is jouw favo item tijdens het reizen? Of laat weten als je er iets aan hebt. Dan weet ik of er animo is om meer hierover te delen✨

Sla de post op om de tips later terug te lezen ✨