Snap
  • dagjeuit
  • gezinsuitje
  • familieuitje
  • Dagjeweg
  • Plopsaland

Plopsaland de Panne

Ook leuk met een dreumes!

Afgelopen juni waren we op vakantie in Oostende, België. We verbleven in Center Parcs de Haan en dit is een hele geschikte vakantiebestemming met jonge kinderen. Misschien maak ik daar nog wel een keer een aparte blog over. In deze blog wil ik het graag hebben over één van de zeer geslaagde uitjes die wij maakten: Plopsaland de Panne! Het pretpark is 40 minuutjes rijden vanaf het vakantiepark.


Snap

Wij kochten van tevoren tickets via vakantieveilingen. Een individu tot een lengte van 85 cm mag gratis naar binnen, dit gold destijds voor Nora. Voor twee volwassen tickets betaal je 48,50 euro per ticket. Dat is best prijzig. Via vakantieveilingen is het toch nog mogelijk om dit bedrag wat omlaag te krijgen.

In het park zijn er voor kinderen onder de 85 cm echt nog wel heel veel attracties en speelgelegenheden. Een dag vol vermaak voor Nora. Zo gingen wij met haar in de volgende attracties: de tractors, carrousel, de dierenmolen, de eenden en Tiktak(op mijn Thumbnail zie je ons in die attractie zitten). Verder waren er meerdere speeltuinen waar Nora zich heerlijk heeft vermaakt. We dachten op voorhand dat Nora nog net te jong zou zijn voor het park, maar dit bleek niet het geval. Bij één attractie (het bos van Plop) zijn we uit de rij gegaan. Dit was erg druk en donker en wachten is nou niet de beste eigenschap van een dreumes. 

Snap

Ook voor de oudere kinderen is het een leuk park. Het is opgedeeld in area’s. Zo heb je bijvoorbeeld de K3 area, de Wickie de Viking area etc. Met elk hun eigen attracties, muziek en aankleding. Heel gaaf om te zien! 

Snap

Bumba was voor Nora wel de grote hit van de dag. Ze vond de Bumbaspeeltuin geweldig en we zijn ook nog naar de Bumbashow geweest. Deze is om 14:00uur en duurt ongeveer een kwartier. Door al haar enthousiasme van de hele dag sloeg Nora haar middagslaapje over, ze viel niet in slaap in de buggy. Wij hebben toen besloten om na de Bumbashow weer terug te gaan naar ons vakantiepark. Nora viel direct in slaap in de auto, we waren nog op de parkeerkplaats. In totaal zijn we zo’n 5 uur op het park geweest en we hebben ons geen moment verveeld! We hebben gezien dat er in 2023 een Bumba circus area wordt geopend, daar waren ze nu nog druk mee aan het bouwen. Echt leuk voor de kleintjes.

Snap

Mocht je dus nog twijfelen om te gaan, ik zou het zeker doen. Het was een hele leuke activiteit tijdens onze vakantie. Binnenkort gaan we een kijkje nemen bij Plopsaland indoor in Coevorden, dat is voor ons maar een half uur rijden. We zijn weer benieuwd. Benieuwd? Volg me dan op Instagram @liefs_elsa om niks te missen!


Maak nu je account aan op Mamaplaats & maak 3x kans op een DEPLAY Tablet t.w.v. €180! 🎁

1 jaar geleden

Ahh en deze foto's erbij, geweldig@

1 jaar geleden

Leuk geschreven Elsa!

1 jaar geleden

Zo leuk!