Snap
  • reizenmetkinderen
  • reizenmetjongekinderen
  • moederschap

Op wereldreis met onze 2 kleine kinderen!

We starten in Buenos Aires voor 6 weken

Daar gaan we dan; op onze wereldreis met de kids 🌎Waaaah!

We vliegen vanavond richting het zonnige Buenos Aires ✈️ Iedereen vraagt de hele tijd: "Ben je er klaar voor?" En NEE, dat ben ik absoluut niet 😂 Ben je er ooit helemaal klaar voor?

Ik heb het nooit eng gevonden om te vliegen. Maar zo'n eind over de oceaan vind ik niet een heel fijn idee. Ik probeer er maar niet teveel over na te denken.

En 100x vraag ik mezelf af: hebben we alles mee? Hebben we alles geregeld? Vergeten we niet iets héél belangrijks? Zoals 1 van de kids, haha.

En: is dit wel mijn leven? Droom ik niet? Het voelt nog steeds alsof dit een post is die ik voorbij zie komen van iemand anders.

De komende maanden neem ik jullie mee met een eerlijk kijkje achter de schermen. Hoe is het nou ECHT op wereldreis met kinderen? Alle superleuke dingen, maar achter alles wat geweldig zit, zitten ook minder leuke kanten of moeilijke situaties. We gaan er dwars doorheen en ik vertel jullie ALLES ✨

Hoe we ons voelen, hoe de kids het doen, alle tips en tricks, hoe het is om te werken terwijl we reizen of om alleen als moeder met kinderen op pad te gaan, hoe onze financiën gaan, etc.

Ik zou het heel leuk vinden als jullie een vriendin taggen of zelfs de post delen als volgtip in jullie story. De komende tijd ga ik m’n content upliften. Waarbij eerlijk moederschap, transparantie (over werken op reis, hoe het reizen met kinderen is en onze financiën bijv) én inspiratie de rode draad blijven, ook op reis.

En ik sta altijd open voor een leuk gesprek in de DM, stel al je vragen heeeel graag ❤️

Ik laat het weten zodra we er zijn. Wahhh, wish us luck 😍✨✈️.

Loveeeee ❤️


Trending op Mamaplaats: Ik dacht dat ik niet ongesteld werd door de stress..

1 jaar geleden

Wat leuk! Wij zijn ook een jaar met onze 2 kids op reis geweest. Zij waren toen 5 en 1,5 jaar oud. Geen dag spijt gehad! Geniet ervan