Snap
  • reizenmetkinderen
  • reizen
  • 2023
  • Avontuur
  • gezinsvakantie
  • gezinsleven

In 2023 beginnen we samen te reizen!

Ik wil dat mijn dochter de wereld ziet

Eerst en vooral wil ik iedereen een gelukkig 2023 wensen! Mogen al jullie dromen uitkomen. 

Het is weer een volledig nieuw jaar en daar horen natuurlijk de nodige 'goede voornemens' bij. 

Elk jaar opnieuw probeer ik zo realistisch mogelijke doelen te stellen voor mezelf op mentaal vlak, fysiek vlak, mijn carrière, maar ook voor ons hele gezin zetten we elk jaar een paar voornemens/doelen. 

Dit jaar hebben we als gezin maar 1 voornemen waar we de volle 100% werk van gaan maken en dat is reizen met onze dochter. 

Nu ze 4 jaar gaat worden, vinden we het tijd om als gezin een stap in de wereld te zetten en onze dochter alle pracht van andere landen en culturen te laten zien. 

Reizen is altijd al een passie van mij geweest. Op mijn 19 jaar vertrok ik met een koffer naar Portugal en eindigde uiteindelijk een jaar lang in Griekenland. 

Al die verschillende culturen, talen, klimaten, prachtige natuur, steden en natuurlijk al dat lekkere eten! 

Is er iets mooier? Reizen had geen limiet voor ons tot we onze kleine meid kregen. 

Natuurlijk is er niks mis met reizen met een baby, maar alles was zo nieuw en druk voor ons. Onze prioriteiten lagen bij het bouwen van onze carrière, onze huizenjacht en natuurlijk er zijn voor onze princess. 

Maar de drang om de wereld te ontdekken is nooit weg gegaan... Nu Aurora al wat groter is, is de drang om als gezin te beginnen reizen zelfs niet meer te houden! 

Dit jaar is het jaar en we zijn al begonnen met plannen! We willen niet met een te ver land starten, zodat Aurora het vliegen ook gewoon kan worden en we zo samen kunnen groeien naar exotischere reizen. We beginnen dit jaar binnen Europa en wie weet waar we volgend jaar eindigen. 


Wij zijn alvast enthousiast! 


Reizen jullie graag als gezin, of liever lekker met zijn 2? 

Welke landen raden jullie aan voor een gezinsreis? 

Wat zijn jullie voornemens voor 2023?

1 jaar geleden

Heel gaaf! Nora wordt 2 en tot nu toe gingen we in Nederland en België op vakantie. Hopelijk ook steeds iets meer uitbreiden. Wel in november naar Gran Canaria gevlogen. Het is ook maar een kwestie van gewoon doen! Leuk dat we over hetzelfde topic schrijven🥰

1 jaar geleden

Wat heerlijk ❤️ Wij gaan ook graag met het gezin op vakantie. Italië is hier favoriet

1 jaar geleden

Top! En waar in Italië gaan jullie graag naartoe? Ik wil er met Aurora ook zo graag eens heen 🥰