Snap
  • uitje
  • boodschappen
  • plus

4x Dagje uit tips met de hoogste korting

Het lekkere weer is in aantocht, tijd om er op uit te gaan! 😎

Samen met onze partner PLUS hebben we 4 toffe tips om op de ‘dagje-uit-bucketlist’ te zetten. En goed nieuws: naast deze 4, zijn er nóg 59 andere uitjes waarvoor je ook de hoogste kortingen kunt sparen.

  1. Plopsa: Deze leuke kabouter heeft voor elk wat wils: Plopsa Indoor, Plopsaland, Plopsa Station. Alles op- en top in thema en gegarandeerd magie voor je kids. Attracties van achtbanen tot aan wandelpaden en van speeltuinen tot aan waterpret.
  2. Drievliet: Dit is een echt familiepark waar je ouderwets in de zweefmolen kunt, een suikerspin eet en mee op de tractor kunt. Maar er zijn ook toffe achtbanen en 3-d shows (met bewegende stoelen). Een dag is zo volgemaakt want het park is heel groot en veelzijdig.
  3. Moco Museum: Een echte Banksy of Kaws? In het Moco Museum kijk je je ogen uit en is elke hoek ‘Instagram waardig’. Het werk van moderne en hedendaagse kunstenaars staat hier tentoon en dat inspireert enorm, ook heel leuk voor (pré) puberende kids.
  4. AquaZoo: In Leerdam zit deze unieke onderwaterwereld. Zowel zoet- als zoutwatervissen showen hier hun kleuren en vormen. Haaien, piranha’s, zeesterren, anemoonvissen, discusvissen, zeepaardjes, kleurrijke koralen en anemonen. Ook is er een paludarium met de mooiste unieke planten, kikkers en daggekko’s. Extra tof: regelmatig worden er jongen haaien geboren. De haaien leggen eieren, die in het haaien babykraam aquarium worden gehangen tot de kleine haaitjes uit het ei komen. Dit is nodig want anders worden ze direct door hun ouders opgegeten. Het haaienaquarium is helemaal gerenoveerd en gevuld met maar liefst 6.000 liter zeewater.

Snap

Tip: gebruik de studiedagen van je kinderen voor rustige timings

Vaak weet je aan het begin van het schooljaar al wanneer er studiedagen op de planning staan. Maak er een feestdag van!

Spaar voor korting + gratis bezorging

In samenwerking met PLUS kunnen alle bovenstaande uitjes geboekt worden met een dikke spaarkorting. Sparen doe je heel eenvoudig door je boodschappen te doen, en nu ook nog gratis thuisbezorgd!

Snap

Vanaf van zondag 16 april t/m zaterdag 3 juni spaar je voor meer dan 50 Dagjes Uit! Naast musea en pretparken kun je ook sparen voor iets rustgevends zoals een saunabezoek.

Bij elke €10,-* aan boodschappen ontvang je een kortingsvoucher t.w.v. €5,-. Meer info: check hier de actievoorwaarden en alle dagjes uit.