Snap
  • Kind
  • pleister
  • hansaplast
  • wondreiniging

Zo bereid jij je extra goed voor op de zomervakantie!

En reinig jij wondjes tot 2x sneller in 3 stappen.

Welke moeder kent het niet? Kinderen zijn wild aan het doen en aan het rennen en dan ineens... Auw! Een van de kinderen struikelt met als gevolg kapotte knieën en een geschaafde elleboog. Hoe zorg je er dan voor dat je deze wonden goed reinigt? Daar vertellen wij jou alles over in dit artikel! 

Het is niet leuk als een van je kindjes struikelt en zich bezeert. Toch is het onvermijdelijk want kinderen rennen nou eenmaal hard rond en hoe wilder het spelen eraan toe gaat, hoe beter. Gelukkig kun jij met Hansaplast in 3 stappen de wondjes van jouw kids tot wel 2x sneller genezen! Benieuwd hoe? 

1: REINIG 

Stap een bestaat natuurlijk uit het reinigen van de wond! Want een schone wond is de eerste stap naar een goede genezing. Zorg dat al het vuil, bacteriën en zichtbare deeltjes verwijderd worden met behulp van Hansaplast Wondspray. Hiermee voorkom je infecties. 

Vallen is hier een dagelijkse kost; Foss heeft altijd wondjes en blauwe plekken. Waar ik dan erg blij van word zijn de producten van Hansaplast!

2: BESCHERM 

Wanneer je een schone wond hebt, is het belangrijk dat deze beschermd blijft tegen vuil en bacteriën. Je kunt de wond beschermen met een pleister, steriel wondverband of een kompres van Hansaplast.

3: GENEES 

Stap 3 en dus ook de laatste stap bestaat uit het genezen van de wond. Wanneer je de Wondhelende Zalf van Hansaplast regelmatig aanbrengt aan de wond totdat het helemaal genezen is, verloopt de genezing sneller en heb je een lager risico op littekens! 

Zijn jouw kindjes ook brokkenpiloten? Laat het weten in een reactie! 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Hansaplast.

3 jaar geleden

Hier een zoontje wat ook altijd blauwe plekken, korstjes en schaafplekken heeft.